Sega onthult Sonic Superstars

Sega onthult Sonic Superstars

Niet te verwarren met Sega Superstars

Sega heeft Sonic Superstars onthuld tijdens Summer Game Fest.

Sonic Superstars is een 2D-platformer waarin spelers in co-op kunnen spelen. De onthullingstrailer is hieronder te bekijken. Het betreft een gloednieuw avontuur en geen remake van een vroegere game. De game kenmerkt zich door een nieuwe grafische stijl.

Spelers kunnen in Sonic Superstars spelen als Sonic, Tails, Knuckles en Amy en krijgen verschillende speciale krachten tot hun beschikking.

Sonic Superstars komt later dit jaar uit op PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S, Xbox One, Nintendo Switch en pc. 

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

ik vind deze grafische stijl wel leuk. ik was ondertussen wel uitgekeken op die sonic games die nagenoeg altijd dezelfde achtergronden en voorgronden assets herbruikt. In ieder geval zagen ze vanaf sonic 1 op megadrive er nagenoeg allemaal hetzelfde uit. Dat is niet meteen een nadeel. Mega man classic series hebben ook maar een paar andere grafische uitstappen gehad. De rest is ook veel hetzelfde. maar toch heb ik het idee dat de boompjes in sonic’s Green Hills zone veel vaker herbruikt zijn dan welk asset in mega man. Ik zie deze stijl wel zitten. En sonic is op zijn best in 2D.

0
test

Ik heb nooit begrepen dat ze de Sonic Generations-stijl niet gewoon hebben voortgezet. Die 2.5D interpretatie van de oude levels was geniaal. Het lijkt er nu eindelijk op dat ze weer die kant op gaan.

0

Aanbevolen voor jou