Sega komt met nieuwe Jet Set Radio-, Streets of Rage- en Crazy Taxi-games

Sega komt met nieuwe Jet Set Radio-, Streets of Rage- en Crazy Taxi-games

Ook Shinobi en Golden Axe ontvangen nieuwe delen

Sega heeft aangekondigd dat het nieuwe delen in de Crazy Taxi-, Jet Set Radio-, Streets of Rage-, Shinobi- en Golden Axe-franchises uit gaat brengen.

De vijf games zijn in ontwikkeling en worden in onderstaande trailer, die tijdens The Game Awards werd uitgezonden, kort getoond. Veel meer details over de spellen zijn er vooralsnog niet, maar mensen kunnen zich hier inschrijven voor meer nieuws.

De vijf games zijn allemaal klassieke IP's van het Japanse bedrijf en kwamen vroeger op Sega's eigen consoles uit. Het bedrijf brengt sinds 2001 geen eigen consoles meer uit en de nieuwe games in de franchises verschijnen dan ook op andere platforms.

Shuji Utsumi, de CEO van Sega Amerika en co-chief operating officer, meldt het volgende: "De laatste jaren heeft Sonic the Hedgehog nieuwe paden voor Sega gebaand, en is de franchise nieuw leven ingeblazen en hebben we een nieuw publiek gebruikt - vroeger konden we hier alleen maar van dromen. De aankondiging van vandaag is nog maar het begin van ons initiatief. Onze ambitie is bovenal om geweldige games met memorabele personages en werelden te creëren. We hopen dat fans van alle leeftijd uitkijken naar onze toekomst terwijl we deze games de komende jaren uitbrengen."

Lees hier meer nieuws over The Game Awards.

Watch on YouTube
Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Te gek, vooral de nieuwe Crazy Taxi en Streets of Rage. Ik hoop alleen wel dat de games voor console verschijnen, aangezien Sega niet zo lang geleden gezegd heeft dat ze zich meer op de mobiele markt willen begeven...

0
test

Supervet. Zou mooi zijn als ze ook nog iets met de Outrun en AfterBurner franchise gaan doen in de toekomst.

0

Aanbevolen voor jou