Sea of Thieves op dit moment de meest gereserveerde PlayStation-game in VS

Sea of Thieves op dit moment de meest gereserveerde PlayStation-game in VS

Het is de eerste PlayStation-game van Rare

Het lijkt er op dat Sea of Thieves het goed gaat doen op PlayStation-consoles: de game is op dit moment het meest gereserveerde spel via de PlayStation Store in de Verenigde Staten.

Dat blijkt uit recente data. Daarmee is het spel populairder dan andere aankomende PlayStation-games, zoals Stellar Blade, Dragons Dogma 2 en Rise of the Ronin.

Eerder dit jaar kondigde Microsoft aan dat het meer games die voorheen exclusief op Xbox en pc uitkwamen naar andere consoles zou brengen. Het bedrijf kondigde vier games aan, waaronder dus Sea of Thieves. De game verschijnt op 30 april voor PlayStation 5.

Sea of Thieves is ontwikkeld door de Britse studio Rare. Dit bedrijf, dat voordat het werd overgenomen door Microsoft bekendstond om zijn Nintendo-games zoals Banjo-Kazooie, Donkey Kong Country en GoldenEye 007, heeft nooit eerder een PlayStation-spel uitgebracht. Sea of Thieves krijgt cross-play-opties met de Xbox- en pc-versies.

View post on X
Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Dit smaakt naar meer zullen ze bij Microsoft denken. Leuk om te horen dat een rasechte Microsoft game zoveel interesse wekt op de PlayStation.

1

Dat er meer games komen is gewoon een kwestie van tijd. De mensen die vol blijven houden dat het alleen bij deze games blijft, houden alleen zichzelf voor de gek. De groei zit hem in de PlayStation userbase die MS nodig heeft.

-1

Uiteindelijk zijn het bedrijven die veel geld willen verdienen dus in die zin heb je gelijk dat MS de PS userbase nodig heeft om nog meer geld te verdienen om overnames in de 70 miljard categorie te kunnen doen. Het is MS om het even hoe het zijn geld verdient en zijn duidelijk bereid om hun strategie aan te passen als de gebruikte strategie niet werkt. Dat zie ik als een sterkte, vasthouden aan iets wat niet werkt of meer kan opleveren lijkt me niet zo slim. Het lijkt erop dat er maar een kleine groep mensen is die zich er wel heel druk om maakt en dat zijn doorgaans de meest treurige.

[Reactie gewijzigd door op 11 maart 2024 - 10:48]

1
test

Playstation gamers roepen al jaren "xbox heeft geen games" Xbox brengt game uit , nummer 1 op playstation hahahaha

0

Aanbevolen voor jou