Sea of Stars-ontwikkelaar werkt aan dlc en nieuwe game

Sea of Stars-ontwikkelaar werkt aan dlc en nieuwe game

Ontwikkelaar gebruikte een soortgelijke werkverdeling na The Messenger

Sabotage Studio, de ontwikkelaar van het pas uitgekomen Sea of Stars, heeft downloadbare content voor de game in ontwikkeling. Ook is er een nieuw spel in ontwikkeling.

Dat laat CEO Thierry Boulanger weten in een interview met Canada Radio (via GamesRadar). Hij trekt daarbij de vergelijking met de vorige game van de studio, The Messenger. Toen die game uitgebracht werd, ging het grootste gedeelte van het team aan de slag met een nieuwe game, terwijl een kleiner team aan dlc voor dat spel werkte. Dat is dus ook het geval bij Sea of Stars, en daarmee is het dus ook duidelijk dat er aan een nieuwe game gewerkt wordt.

In 2020 meldde de ontwikkelaar al dat het van plan was om na de release van Sea of Stars met dlc te komen. Er werd toen gepraat over een "volledig zij-avontuur" genaamd Throes of the Watchmaker. Ook zou de dlc een verbinding leggen tussen Sea of Stars en The Messenger, maar het is niet duidelijk of al deze plannen nog altijd kloppen.

Sea of Stars kwam onlangs uit op pc, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S, Xbox One en Nintendo Switch. De game staat ook op PlayStation Plus Extra en Xbox Game Pass. De rpg met zowel klassieke als moderne elementen is hevig geïnspireerd door Chrono Trigger. Componist Yasunori Mitsuda maakte zelfs muziek voor de game.

Redacteur Bastiaan Vroegop gaf onlangs een 9 aan de game: "Sea of Stars is een visueel prachtige jrpg met tactische gevechten en leuke puzzels. Hoewel de game nooit zijn inspiratiebronnen overtreft, is het een geweldige hommage aan oude klassiekers."

Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou