Sea of Stars komt op release meteen op PlayStation Plus te staan

Sea of Stars komt op release meteen op PlayStation Plus te staan

Demo nu beschikbaar op PlayStation-consoles

De aankomende rpg Sea of Stars verschijnt op release meteen op PlayStation Plus Extra en Premium.

Dat heeft ontwikkelaar Sabotage Studio aangekondigd. Het gaat zowel om de PS5- als de PS4-versie. Eerder werd al aangekondigd dat de game ook release ook meteen op Xbox Game Pass komt te staan. Het is dan ook een van de weinige spellen die tegelijkertijd op PS Plus en Game Pass verschijnt..

De rpg met zowel klassieke als moderne elementen is hevig geïnspireerd door Chrono Trigger. Componist Yasunori Mitsuda maakt zelfs muziek voor de game. Sabotage Studio ontwikkelde eerder al The Messenger. Sea of Stars verschijnt op 29 augustus op PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S, Xbox One, Nintendo Switch, Steam en de Microsoft Store. Een demo is nu beschikbaar op PlayStation-consoles.

Watch on YouTube
Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Misschien hebben beide bedrijven in de Kickstarter geïnvesteerd?

0

Het lijkt erop dat het 'gevecht' zich nu gaat verplaatsen naar de abonnementsdiensten en dat de exclusives daarop gaan uitkomen ipv in de verkoop. Het gaat hier natuurlijk nog maar om 1 game, maar dat zou wel interessant kunnen worden, want dan zal Sony hun exclusives ook meteen op PS Plus moeten gaan zetten. Dan wordt PS Plus ook meteen een stuk interessanter, maar vraag me af of Sony dat gaat doen.

0

Ik denk inderdaad dat dit uiteindelijk wel het geval gaat zijn. Dan wordt PS+ extra (of premium) voor mij ook interessant. Voor nu speel ik alleen de PS5 exclusives op het apparaat.

[Reactie gewijzigd door Bart81 op 26 juli 2023 - 11:27]

0

Same here. En daar vermaak ik me prima mee laat ik dat vooropstellen

0

Aanbevolen voor jou