Schrijver en designer Drew Holmes overziet nu de Far Cry-reeks

Schrijver en designer Drew Holmes overziet nu de Far Cry-reeks

Hij was verantwoordelijk voor het verhaal van Far Cry 5 en New Dawn

Drew Holmes, een schrijver en designer die al geruime tijd aan de Far Cry-reeks werkt, heeft de leiding over de shooterfranchise gekregen.

Dat meldt hij op LinkedIn. Hij meldt daarin ook dat er "grote dingen op stapel staan". Holmes had de leiding over het verhaal van Far Cry 5 en New Dawn, en was daarvoor de hoofdschrijver van Bioshock Infinite. Ook heeft hij aan de eerste drie Saints Row-games gewerkt.

Officieel is het niet bekend wat de toekomst van de Far Cry-reeks wordt, maar er gaan al geruime tijd geruchten dat Ubisoft zowel Far Cry 7 als een standalone multiplayergame in de Far Cry-franchise in ontwikkeling heeft. Far Cry 7 zou intern Project Blackbird genoemd worden en de multiplayergame Project Maverick.

De multiplayergame zou zich in de wildernis van Alaska afspelen en zou spelers loot laten verzamelen. Ubisoft hield in 2015 een poll over de setting van de volgende Far Cry en daar stond Alaska ook bij als optie. Over Far Cry 7 is nog minder bekend. Beide spellen zouden gepland staan voor een release in de herfst van 2025.

Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou