Santa Monica Studio-vacature hint mogelijk naar nieuwe God of War

Santa Monica Studio-vacature hint mogelijk naar nieuwe God of War

Gegadigden moeten veel weten over de twee laatste God of War-spellen

Een vacature van Santa Monica Studio lijkt te suggereren dat er gewerkt wordt aan een nieuw deel in de God of War-reeks.

Via de vacature zoekt Santa Monica Studio, dat onderdeel uitmaakt van PlayStation Studios, naar een combat designer. Bij de vereisten valt te lezen dat gegadigden "kennis moeten hebben over God of War (2018) en God of War Ragnarök (2022) en uitgebreid moeten kunnen praten over diens vechtsystemen, mechanismen en vijanden".

Hoewel deze beschrijving niet bevestigt dat er een nieuwe God of War-game in ontwikkeling is, maakt dat het wel waarschijnlijk, aangezien men veel kennis over de twee voorgaande spellen in de reeks moet hebben.

God of War en vervolg Ragnarök verplaatsten de actie uit het oude Griekenland van de voorgaande games naar de Noordse mythologieën. Eerder werd al bevestigd dat met Ragnarök alles uit deze setting is gehaald. Een nieuwe God of War zal zich dus waarschijnlijk in een nieuwe setting afspelen.

Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Niet echt verrassend natuurlijk, je zou echt gek zijn als je geen vervolg maakt voor een game die in 3 maanden tijd 11 miljoen keer is verkocht. Hoop persoonlijk dat ze nu naar Japan gaan, Kratos die met een magische Katana allerlei Japanse monsters vermoord zou echt vet zijn. Iets in Midden of Zuid-Amerika zou ook wel vet zijn.

0
test

Naar egypte of wat dan ook of naar Indië. Daar hebben ze voor alles een god dus Kratos is dan nog wel even bezig.

0

Aanbevolen voor jou