Saints Row waarschijnlijk een van de PlayStation Plus Essential-games van september

Saints Row waarschijnlijk een van de PlayStation Plus Essential-games van september

Sony onthult morgen waarschijnlijk de line-up

De Saints Row-reboot is waarschijnlijk een van de games die in september via PlayStation Plus Essential wordt weggegeven.

Dat claimt insider Billbil-kun, die eigenlijk altijd correct de PS Plus Essential-games op voorhand onthult. Het is dan ook zo goed als zeker dat Saints Row in september aan alle PlayStation Plus-leden wordt gegeven. Welke andere games in september worden weggegeven is niet bekend. Morgen zou Sony de line-up officieel aankondigen.

Op dit moment kunnen PS Plus-leden nog de games PGA Tour 2K23, Dreams en Death's Door claimen. Deze spellen zijn tot en met 4 september te claimen.

De Saints Row-reboot werd door critici wisselend ontvangen, maar ondanks dat blijft Volition het spel ondersteunen met updates en dlc. Lars Cornelis gaf in ieder geval een 8 aan de game in de Gamer.nl-recensie: "Saints Row is een geslaagde reboot: het neemt de beste ingrediënten uit de serie en remixt die op succesvolle wijze. De straten van San Ilesos met je gang veroveren en aanpassen staat centraal en is goed uitgewerkt. De activiteiten zijn veelzijdig, de cast in charmant en de game loopt over van humor zonder over de schreef te gaan. Helaas wordt het spel ook geplaagd door legio bugs. Die staan het plezier zelden echt in de weg, maar ze verhinderen wel dat Saints Row zijn imago als lollige B-game van zich af kan schudden."

Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Hopelijk komt deze ook spoedig in de Game Pass, perfecte game hiervoor.

0

Aanbevolen voor jou