'Saber Interactive ontwikkelt nu de Star Wars: KotOR-remake'

'Saber Interactive ontwikkelt nu de Star Wars: KotOR-remake'

Saber Interactive zou de ontwikkeling van de Star Wars: Knights of the Old Republic-remake van Aspyr Media hebben overgenomen.

Bloomberg claimt dat een bron die dicht bij de ontwikkeling van de game staat dat aan hen heeft gemeld. Volgens Bloomberg is Aspyr van de ontwikkeling afgehaald om dat Embracer en partners Lucasfilm en Sony ontevreden waren met de geboekte progressie tijdens de ontwikkeling. Eerder werd al bevestigd dat Saber Interactive meehielp met de ontwikkeling, maar nu zou de ontwikkeling dus volledig op die studio rusten.

Vorige week liet uitgever Embracer Group al weten dat het de ontwikkeling van een grote game bij een andere ontwikkelaar had gezet. Hoewel de game niet bij naam werd genoemd, werd er toen al gespeculeerd dat het om de remake van Star Wars: KotOR ging. Dat lijkt na Bloombergs reportage nagenoeg zeker het geval te zijn.

De bron van Bloomberg claimt dat het nog minstens twee jaar duurt voordat de remake uitkomt. Officieel is er nog geen releasedatum of -periode bekend. Star Wars: Knights of the Old Republic wordt gezien als een van de, zo niet de beste Star Wars-games ooit gemaakt - het oorspronkelijke spel is van Bioware. De remake is console-exclusief voor PlayStation 5.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

2 jaar, damn. Had eerder gehoopt. Ze zullen wellicht stukken moeten weggooien

0
test

@Ziminar nouja, er was nooit een releasedate aangekondigd en ze gaven aan dat het project gewoon op weg van wat er gepland was is.

0
test

Veranderen ze dan ook hun naam naar Light Saber Interactive?

0
test

@Jorn6810 hehe mooi

0
test

@Jorn6810 I see what you did there

0
test

@Jorn6810 Mogen we stemmen voor comment van de maand?

0
test

@The_Stifmeister haha jij altijd ;-)

0

Aanbevolen voor jou