Rpg-shooter The First Descendant laat van zich zien

Rpg-shooter The First Descendant laat van zich zien

Bèta gaat op 19 september van start

The First Descendant, dat het shootergenre met het rpg-genre combineert, werd getoond middels een nieuwe trailer tijdens Gamescom Opening Night Live.

De nieuwe trailer toont niet alleen cinematische scènes, maar ook gameplay van de game draaiden op Unreal Engine 5.2. Daarbij is een nieuwe cross-play bèta aangekondigd voor pc, PS5 en Xbox Series X en S, die op 19 september van start gaat en tot en met 25 september loopt. Mensen kunnen zich registreren via de website van ontwikkelaar Nexon.

The First Descendant is al een tijdlang in ontwikkeling bij Nexon Games, maar stond tot eerder bekend als Project Magnum. De free-to-play rpg-shooter moet vier speler co-op bieden waarbij mensen deelnemen aan grootschalige gevechten en grote eindbazen verslaan. Spelers besturen een Descendant en moeten vechten tegen een invasie om zo de mensheid in Ingris te redden tegen de slechte Vulgus.

The First Descendant moet op een nog onbekend moment uitkomen op pc, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S en Xbox One.

Watch on YouTube
Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou