Rockstar verhoogt abonnementskosten van GTA+

Rockstar verhoogt abonnementskosten van GTA+

Nieuwe abonnees betalen vanaf nu 7,99 euro per maand

Rockstar Games heeft de abonnementskosten van GTA+ verhoogd.

Dat meldt Eurogamer. Het lidmaatschap kostte sinds het beschikbaar kwam 5,99 euro per maand, maar de prijs is nu verhoogd naar 7,99 euro per maand voor nieuwe abonnees. Bestaande leden krijgen vanaf 11 juni te maken met de prijsstijging.

GTA+ is beschikbaar via de PS5- en Xbox Series X en S-versies van GTA Online, de online modus van Grand Theft Auto 5. Daarmee ontvangt men maandelijks 500.000 in-game dollars - en tot augustus elke maand nog eens 1 miljoen dollar extra - korting op aankopen en diverse extra's en bonussen, waaronder games als Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition en sinds kort ook Red Dead Redemption. De spellen kunnen gespeeld worden zolang men lid blijft van de service.

Rockstar liet onlangs nog weten dat later dit jaar ook Bully en LA Noire naar de dienst komen. Wanneer precies is onbekend.

Grand Theft Auto 5

Grand Theft Auto 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Gratis ingame geld is toch niet leuk. Je moet er moeite voor doen door missies te voltooien. Deze service is alleen voor luie mensen die het spel wel willen spelen maar geen moeite willen doen.

0

Is inderdaad niet leuk, ben ooit zo dom geweest om een mod te gebruiken om mezelf heel veel geld te geven en sindsdien vind ik het spel niet meer leuk om online te spelen..

0

Dat ben ik volledig met je eens. Voor mij werkt dat ook op die manier. In GTA is het veel leuker om lekker te grinden en daarna bijvoorbeeld een mooie wagen aan te kunnen schaffen. Maar er zijn ook gamers die daar de tijd niet voor hebben, maar wel graag dat ene leuke voertuig willen hebben. Voor hen is het dan een uitkomst om op een snelle manier aan GTAdollars te komen en zo, in de beperkte tijd die ze hebben, alsnog van bepaalde content te kunnen genieten. Zelf kan ik avond na avond volgas grinden als ik daar zin in heb. Maar er zijn mensen die aan een paar uurtjes per week komen en thats it.

0
test

IK speel elke zondagavond met 1 a 2 vrienden GTA online en dan spelen we allerlei heists of missies. Hartstikke leuk om moeite te moeten doen voor de poen

0

Aanbevolen voor jou