Rise of the Ronin-video licht verschillende wapens en vechtstijlen uit

Rise of the Ronin-video licht verschillende wapens en vechtstijlen uit

Game verschijnt op 22 maart voor PlayStation 5

Team Ninja heeft een uitgebreide video van Rise of the Ronin uitgebracht die draait om verschillende vechtstijlen en wapens uit de game.

Zo worden qua vechtstijlen Mumyo Stye, Hokushin Itto Style en Yagyu Shinkage Style genoemd. Daarbij zitten er allerlei wapens in de game, zowel Japans als westers, van katana en speren tot bajonetten en sabels. Ook kan er van een afstand gevochten worden met bijvoorbeeld geweren en pijl en boog. Op PlayStation Blog gaat Team Ninja verder de diepte in over alle opties.

Eerder deze week kwam er ook al een trailer van Rise of the Ronin uit, die zich richtte op de spelwereld. Het betreft een openwereld actie-rpg met een focus op gevechten die zich afspeelt in de late negentiende eeuw. Aan het einde van de lange Edo-periode heeft Japan te kampen met onderdrukkende leiders en dodelijke ziektes, terwijl er een oorlog woedt tussen de Tokugawa Shogunate en de Anti-Shogunate.

Spelers besturen een Ronin - een strijder die geen meester heeft en zelf keuzes mag maken. Men gebruikt Katana's en andere wapens om gevechten te voeren. Daarbij kan men zelfs door de lucht zweven met een speciale toestel. Rise of the Ronin verschijnt op 22 maart voor PlayStation 5.

Watch on YouTube
Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou