Rise of the Ronin verschijnt mogelijk in eerste kwartaal van 2024

Rise of the Ronin verschijnt mogelijk in eerste kwartaal van 2024

Game zou mix tussen Assassin's Creed, Dark Souls en Ghost of Tsushima zijn

De Team Ninja-openwereldgame Rise of the Ronin komt mogelijk gedurende het eerste kwartaal van 2024 uit.

Op het Discord-kanaal van prominente leaker The Snitch werden wat details gedeeld over de aankomende game (via Reddit). Daarbij werden er een drietal screenshots van de game getoond, waaronder een kaart met icoontjes en wat lijkt op een soort skill tree, wat de gelekte informatie extra gewicht geeft.

Volgens de leaker staat de game zoals gemeld gepland voor een release in het eerste kwartaal van 2024. Daarbij wordt het spel omschreven als een mix tussen Assassin's Creed, Dark Souls en Ghost of Tsushima. Er zouden veel zijmissies zijn die doen denken aan Ubisoft-games als Assassin's Creed.

Verder zouden er moeilijkheidsgraden in de game zitten en zou men kunnen kiezen uit performance- en quality-modi. Ook zou men in de game romantische keuzes kunnen maken.

Rise of the Ronin werd vorig jaar tijdens een State of Play-livestream onthuld. De actie-rpg is gesitueerd in Japan aan het einde van de Edo-periode. Het land heeft te kampen met onderdrukkende leiders en dodelijke ziektes, terwijl er een oorlog woedt tussen de Tokugawa Shogunate en de Anti-Shogunate. Spelers besturen een Ronin - een strijder die geen meester heeft en zelf keuzes mag maken. Men gebruikt Katana's en andere wapens om gevechten te voeren. Rise of the Ronin is console-exclusief voor PlayStation 5. Sony-studio XDev helpt Team Ninja mee met de ontwikkeling.

Rise of the Ronin
Rise of the Ronin
Rise of the Ronin
Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

ik ben hier heel benieuwd heen. mij hoop een beetje mix tussen een actie game en een Soulslike, ik vind een Soulslike net iets te geduldig. Ik heb geen uren meer te besteden per dag aan games dus uitdaging is prima, maar liefste goed in balans. Maar hoe dan ook kijk ik ernaar uit.

0

Aanbevolen voor jou