Rise of the Ronin verkoopt sneller dan de Nioh-serie

Rise of the Ronin verkoopt sneller dan de Nioh-serie

Goed teken

De verkoopcijfers van Rise of the Ronin lijken positief uit te pakken voor uitgever Koei Tecmo.

De Japanse uitgever heeft een nieuw financieel verslag gepubliceerd, waarin de prestaties van Rise of the Ronin worden uitgelicht. Hoewel er geen precieze cijfers worden genoemd, zegt de uitgever dat de verkoopcijfers van de Nioh-serie tot nu toe worden overtroffen. Nioh en Nioh 2 waren vorige games van ontwikkelaar Team Ninja.

Koei Tecmo stipt daarnaast aan dat de game gewaardeerd wordt door spelers, wat voor hen een stap is naar 'groei op de middellange en lange termijn'. Het gemiddelde op Metacritic staat op een 76, maar de gebruikersscore is gemiddeld een 87. De uitgever is daarnaast ook tevreden omdat de game 'het niveau van onze ontwikkeling, technologie en management heeft verhoogd'.

Tot slot benadrukt de uitgever wat volgens hen de grootste verbeterpunten van de game zijn. Het gaat dan om de nieuwheid van de open wereld en de kwaliteit van de graphics.

Ondergetekende gaf Rise of the Ronin een 7,5 in de review van Gamer.nl: "Rise of the Ronin barst van de ambitie: het wil een belangrijk moment uit de Japanse geschiedenis op een meeslepende manier vertellen in een open spelwereld waar je je eindeloos in kunt verliezen. Helaas komt dat niet altijd goed uit de verf en voelt de game rommelig en kleurloos aan. Gelukkig redt de uitstekende combat van Team Ninja de boel met vlijmscherpe precisie en memorabele gevechten."

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou