Rise of the Ronin-trailer geeft een overzicht van de gameplay

Rise of the Ronin-trailer geeft een overzicht van de gameplay

Game komt op 22 maart uit voor PlayStation 5

Een nieuwe Rise of the Ronin-trailer die woensdagavond tijdens de State of Play werd vertoond, zet de gameplay van het spel uiteen.

Rise of the Ronin is een openwereld actie-rpg met een focus op gevechten die zich afspeelt in de late negentiende eeuw. Aan het einde van de lange Edo-periode heeft Japan te kampen met onderdrukkende leiders en dodelijke ziektes, terwijl er een oorlog woedt tussen de Tokugawa Shogunate en de Anti-Shogunate.

Spelers besturen een Ronin - een strijder die geen meester heeft en zelf keuzes mag maken. Men gebruikt Katana's en andere wapens om gevechten te voeren. Daarbij kan hij zelfs door de lucht zweven met een speciale toestel.

De game wordt ontwikkeld door Team Ninja. Rise of the Ronin verschijnt op 22 maart voor PlayStation 5. De nieuwe trailer kan hieronder worden bekeken.

Watch on YouTube
Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Heel vet vind het alleen grafisch nog wel erg tegenvallen. Maar gameplay technisch zit dit volgens mij helemaal in orde.

0
test

Had ergens gelezen dat deze game difficulty settings krijgt, zou fijn zijn voor mensen als ik die geen geduld hebben met 1 moeilijkheidsgraad.

[Reactie gewijzigd door DarkraverX op 1 februari 2024 - 11:24]

1
test

Dat had ik ook gelezen en is de enigste reden dat hem day-1 koop want ik houd niet van moeilijke games.

1
test

Ik ben ook 1 van die mensen.

0

Zeker een pre voor mij. Te weinig tijd en geduld om te lang op 1 stukje te blijven hangen. Ik krijg wel een beetje een AC gevoel bij het zien van deze beelden. Ik hoop vooral dat de combat Ghost of Tsushima kan benaderen dat vond ik een van de beste punten van die game

0
test

Dat zou voor mij ook een heel fijne toevoeging zijn. En ik koop deze toch wel vanwege de Japanse setting, maar ik hou niet van lang op 1 stukje blijven hangen om te leren hoe ik verder moet. Het is nota bene gamen, geen werk of studie. Ieder zijn keuze uiteraard voor ik hier iemand in het harnas jaar. maar Ik heb er ook geen tijd meer voor. Met Dark Souls nog wel gedaan,en met plezier. maar mijn leven is wel drukker nu dan toen.

0

Aanbevolen voor jou