Rise of the Ronin biedt co-op voor vier spelers

Rise of the Ronin biedt co-op voor vier spelers

Game verschijnt op 22 maart voor PlayStation 5

Er zit een coöperatieve modus voor vier spelers in het aankomende Rise of the Ronin.

Dat werd onthuld via een pas gepubliceerde FAQ van de game. "In Rise of the Ronin kun je je bij drie andere spelers aansluiten om de hoofdmissies via online co-op te ervaren." Daarbij wordt het volgende benadrukt: "Je hebt een PlayStation Plus-lidmaatschap nodig om online te spelen, en er zijn geen PvP-gevechten."

Rise of the Ronin is een openwereld actie-rpg met een focus op gevechten die zich afspeelt in de late negentiende eeuw. Aan het einde van de lange Edo-periode heeft Japan te kampen met onderdrukkende leiders en dodelijke ziektes, terwijl er een oorlog woedt tussen de Tokugawa Shogunate en de Anti-Shogunate.

Spelers besturen een Ronin - een strijder die geen meester heeft en zelf keuzes mag maken. Men gebruikt Katana's en andere wapens om gevechten te voeren. Daarbij kan men zelfs door de lucht zweven met een speciale toestel. Rise of the Ronin is ontwikkeld door Team Ninja en verschijnt op 22 maart voor PlayStation 5. Bekijk hier een pas uitgekomen video rondom de wapens en vechtstijlen in de game.

Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Niet voor 47 spelers? ;-)

0

Aanbevolen voor jou