'Respawn werkt aan Star Wars-singleplayergame waar spelers al lange tijd op wachten'

'Respawn werkt aan Star Wars-singleplayergame waar spelers al lange tijd op wachten'

Respawn heeft sowieso meerdere Star Wars-games in ontwikkeling

Volgens Insider Gaming-journalist Tom Henderson werkt Respawn Entertainment aan een nieuwe Star Wars-singleplayergame met een setting "waar spelers al geruime tijd op wachten".

Henderson reageerde op een tweet dat EA maar niet Star Wars Battlefront 3 wil maken. Daarop tweette de journalist: "Nee, maar Respawn werkt aan een Star Wars-singleplayerervaring waarvan ik denk dat veel mensen het al lange tijd willen zien".

Het is niet bekend wat Henderson hier precies mee bedoelt. Wel werd eerder al aangekondigd dat Respawn aan verschillende Star Wars-games werkt, waaronder een first-person shooter en een strategiegame die samen met Bit Reactor wordt ontwikkeld. Het is ook waarschijnlijk dat de studio een derde deel in de Star Wars Jedi-reeks maakt.

Henderson laat in ieder geval weten dat hij meer details geeft over het mysterieuze project op Insider Gaming, zodra hij enkele details heeft bevestigd.

View post on X
Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Oooh ik hoop op een bounty hunter game waar je zelf je bounty hunter kan samenstellen en een eigen manier van spelen kan toepassen. Ik hoef niet als een boba fett kloon rond te lopen (tenzij dat dat het verhaal is natuurlijk)

0
test

Dat zou wel heel tof zijn indd.

0

remake of remaster van de SNES Super Star Wars (trilogy). Net zoals Tomb Raider, dat je door middel van een druk op de knop terug kan gaan naar de oude graphics. Dat is mijn ultieme droom.

0

Aanbevolen voor jou