Respawn Entertainment werkte tien maanden aan Titanfall 3

Respawn Entertainment werkte tien maanden aan Titanfall 3

Project moest wijken voor Apex Legends

Respawn Entertainment werkte gedurende tien maanden aan Titanfall 3, voordat de game werd geannuleerd.

Dat vertelt voormalig Respawn Entertainment-medewerker Mohammad Alavi in gesprek met YouTuber The Burnettwork. "We hadden er nieuwe technologie voor, meerdere missies in de maak en zelfs al eentje speelbaar", vertelt hij. "Die was net zo goed of zelfs beter dan wat we al hadden gemaakt, maar het was niets revolutionairs. We hadden er wel een goed gevoel bij, maar we hadden niet hetzelfde gevoel als bij het maken van Titanfall 2."

Uiteindelijk werd het project geannuleerd en begon de ontwikkeling van een nieuwe battle royale-game in het Titanfall-universum, inmiddels bekend als Apex Legends. "We hadden zoiets van 'we kunnen deze game gaan maken, en dan wordt het Titanfall 2 maar dan een beetje beter, of we gaan dit ding maken (Apex Legends) dat duidelijk fantastisch is.'"

Alavi kijkt er uiteindelijk met een positief gevoel op terug. "Begrijp me niet verkeerd, het is jammer dat er geen nieuwe Titanfall is. Ik houd van die game. Titanfall 2 is mijn beste prestatie, maar het was de juiste keuze." Het hele interview is hieronder te bekijken. 

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Ik had liever Titanfall 3 wat 'een beetje beter' zou zijn, dan het 'fantastische' Apex. Ik heb een klein beetje hoop dat TF3 ooit nog eens gaat komen. Maar aangezien ze meer geld aan Apex verdienen heb ik er een zeer zwaard hoofd in

0

Aanbevolen voor jou