Resident Evil 4 Remake is snelst verkochte game binnen franchise

Resident Evil 4 Remake is snelst verkochte game binnen franchise

Totale verkoop ligt inmiddels op 6,48 miljoen stuks

De vorig jaar verschenen remake van Resident Evil 4 is de snelst verkochte game binnen de franchise tot nu toe geworden.

De afgelopen drie maanden zijn er nog eens een miljoen exemplaren van de game verkocht, waardoor het totaal aantal verkochte exemplaren nu op 6,48 miljoen stuks ligt. Qua totale verkoopcijfers heeft de game echter nog niet Resident Evil 2 Remake en Resident Evil: Village ingehaald.

Volgens Capcom is de blijvende verkoop van Resident Evil 4 Remake te danken aan "promotionele acties". Daaronder valt bijvoorbeeld de vr-update voor PlayStation VR2 die eind vorig jaar uitkwam.

De remake van de klassieke actiegame werd goed ontvangen. Tom Kerkhof gaf een 8,5 aan het spel: "Resident Evil 4 neemt alles wat goed was aan de oorspronkelijke game en stopt dat in een glanzend nieuw jasje. Het eindresultaat is net zo actievol als voorheen, net iets griezeliger en vooral veel, véél mooier. Ondanks dat weet het spel nergens écht te vernieuwen, waardoor het onwaarschijnlijk is dat deze remake dezelfde impact gaat hebben als zijn illustere voorganger."

Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Was resident evil 4 orgineel ook niet ooit 1 van de best verkochte in de serie.

0

Aanbevolen voor jou