Remnant 2 is in vier dagen tijd meer dan een miljoen keer verkocht

Remnant 2 is in vier dagen tijd meer dan een miljoen keer verkocht

Game is verkrijgbaar op pc, PS5 en Xbox Series

In de eerste vier dagen sinds release zijn er wereldwijd meer dan een miljoen exemplaren van Remnant 2 verkocht.

Dat hebben ontwikkelaar Gunfire Games en uitgever Gearbox bekendgemaakt via de officiële website. David Adams, de CEO van Gunfire: "Aan iedereen die ons heeft geholpen met het bereiken van deze ongelooflijke mijlpaal: bedankt voor je onwrikbare ondersteuning. Dit was een reis van meerdere jaren voor ons en we zijn verheugd om te zien dat fans zich zo vermaken met een game waar we onze ziel en zaligheid in hebben gegoten."

Remnant 2 kwam afgelopen vrijdag uit op PlayStation 5, Xbox Series X en S en pc. In het vervolg op de third-person shooter Remnant: From the Ashes nemen spelers het wederom op tegen dodelijke monsters en eindbazen. Dat kunnen ze alleen of met z'n vieren doen. Daarbij spelen random gegenereerde elementen - vergelijkbaar met een roguelike - een belangrijke rol. Tegelijkertijd doen uitdagende gevechten en eindbazen denken aan soulslikes.

Marcel Vroegrijk gaf een 9 aan de game in zijn recensie: "Remnant 2 voelt haast als een uitgestorven soort game. Het is een ‘af’ product – op de bugs en reeds aangekondigde downloadbare content na – dat je in theorie haast ‘oneindig’ kunt (her)spelen, met maximaal drie mensen en zonder poespas. Omdat zoveel elementen willekeurig gegenereerd worden, kan geen SEO-artikel of YouTube-video opboksen tegen alle verrassingen en geheimen die dit vervolg biedt. Dit is een zeldzaam spel waarover je andere mensen wilt appen wat je nu weer hebt ontdekt of meegemaakt. Zo worden ze niet vaak meer gemaakt, maar Gunfire Games doet het een tweede keer."

Watch on YouTube
Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou