Releasedatum Dragon's Dogma 2 bevestigd, nieuwe beelden getoond

Releasedatum Dragon's Dogma 2 bevestigd, nieuwe beelden getoond

Game komt op 22 maart 2024 uit op PS5, Xbox Series en pc

Tijdens een livestream gisteravond werd de releasedatum van Dragon's Dogma 2 bevestigd: de game komt op 22 maart 2024 uit.

Deze releasedatum lekte vorige week al uit, maar is nu dus bevestigd. Tijdens de livestream werden er tevens nieuwe gameplaybeelden getoond. Zo werden er meer details over het verhaal gegeven en werden er nieuwe monsters getoond, zoals Talos, een reus die uit de zee komt. Duidelijk is dat de game zich afspeelt in een parallelle wereld op die van de eerste game.

Voor 10 euro extra kan er op release ook een Deluxe editie van de game gekocht worden. Deze versie bevat niet alleen de game, maar ook de dlc 'A Boon for Adventures - New Journey Pack' met diverse in-game extra's. Op PlayStation Blog worden veel meer details uit de video beschreven.

Dragon's Dogma 2 verschijnt op PlayStation 5, Xbox Series X en S en Steam. De eerste game kwam in mei 2012 uit op PlayStation 3 en Xbox 360 en heeft in al die jaren een cultstatus verkregen. Een jaar later kwam een nieuwe versie van de game uit, Dragon's Dogma: Dark Arisen, die in de loop van vorig decennium ook op pc, PlayStation 4, Xbox One en Nintendo Switch is uitgekomen. In 2020 gaf Netflix ook een zevendelige animatieserie gebaseerd op de game uit.

Watch on YouTube
Watch on YouTube
Dragon's Dogma 2
Dragon's Dogma 2

Dragon's Dogma 2 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Jaja dit ziet er wel weer heel vet uit. Echt zin in deze game.

0
test

Heb Dragons Dogma denk ik wel 4 of 5 keer geprobeerd te spelen, maar kwam nooit verder als 5 uurtjes, door de eerste paar missies en side missies. Misschien ook te lang gewacht.. Deze komt er iig dag 1 in. Hopelijk lukt het dan wel, haha!

0

Aanbevolen voor jou