Regisseurs van Succession en Loki werken aan tweede The Last of Us-seizoen

Regisseurs van Succession en Loki werken aan tweede The Last of Us-seizoen

Ook de regisseur van 'Long, Long Time' keert terug

Er zijn diverse regisseurs die afleveringen van het tweede The Last of Us-seizoen gaan regisseren bekendgemaakt, waaronder mensen die aan series als Succession en Loki hebben gewerkt.

Hoewel nog niet bekend is wie welke aflevering gaat regisseren, zijn er wel diverse namen naar buiten gekomen van regisseurs die meewerken aan het aankomende tweede seizoen, waarvan de opnames volgens recente berichten ergens komende week van start gaan.

Zo zal Mark Mylod minstens een aflevering regisseren. Hij won pas nog een Emmy voor zijn werk aan de geprezen HBO-serie Succession. Hij regisseerde onder andere de bejubelde aflevering 'Connor's Wedding' uit het vierde seizoen. Ook Kate Herron, die elke aflevering van het eerste seizoen van Marvel-serie Loki regisseerde, verleent haar diensten aan het aankomende The Last of Us-seizoen.

Andere regisseurs die meewerken zijn Stephen Williams - bekend van HBO-serie Watchmen en Lost - en Nina Lopez-Corrado, die eerder afleveringen binnen het tweede seizoen van HBO's Perry Mason regisseerde. Peter Hoar, die de geprezen aflevering 'Long, Long Time' uit het eerste The Last of Us-seizoen voor zijn rekening nam, neemt ook weer in de regiestoel plaats. Craig Mazin en Neil Druckmann - laatstgenoemde ook bekend van zijn werk bij ontwikkelaar Naughty Dog - keren ook terug.

De afgelopen weken werden diverse nieuwe castleden voor het aankomende tweede seizoen bekendgemaakt. Zo speelt Kaitlyn Dever de rol van Abby, kruipt Young Mazino in de huid van Jesse en zal Isabela Merced de rol van Dina vertolken. Eerder bevestigde HBO dat het tweede seizoen in 2025 wordt uitgezonden.

The Last of Us: Part 1

The Last of Us: Part 1 kopen?

Kopen voor playstation_3_game

Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou