Regisseur van Returnal vertrekt bij Housemarque

Regisseur van Returnal vertrekt bij Housemarque

Harry Krueger was veertien jaar werkzaam bij de studio

Harry Krueger, de regisseur van Returnal, vertrek na veertien jaar bij ontwikkelstudio Housemarque.

Dat werd vandaag aangekondigd op de officiële website van de studio. Het zou om een "heel moeilijke beslissing" gaan. "Gedurende mijn veertien jaar bij Housemarque heb ik het geluk gehad om aan het ene na het andere droomproject te mogen werken, en de eer om samen te werken met enorm getalenteerde en geweldige mensen."

Krueger is er van overtuigd dat de toekomst van de studio veelbelovend is. "Er is een spannend nieuw project in ontwikkeling en er is een fantastisch team dat sterker dan ooit is, en met de continue ondersteuning van Sony en PlayStation Studios weet ik dat het belangrijkste hoofdstuk van Housemarque nog geschreven moet worden." Het is niet bekend wat Krueger in de toekomst gaat doen.

In 2021 kondigde PlayStation aan Housemarque over te nemen. De Finse studio ontstond in 1995 vanwege een fusie van Bloodhouse en Terramarque en is verantwoordelijk voor games als Resogun, Alienation en Super Stardust.

Returnal wordt gezien als een moderne culthit en werd door Marcel Vroegrijk beloond met een 8: "Returnal combineert de adrenaline van een bullet hell-shooter, de diepgang van een roguelike en de allure van een blockbustergame. Die bijzondere mix zorgt voor een spelervaring die net zo onvergetelijk is als onvergeeflijk."

Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou