Regisseur Helldivers 2 roept op tot compassie na Halo-vergelijking

Regisseur Helldivers 2 roept op tot compassie na Halo-vergelijking

Hij wil minder rivaliteit

Johan Pilestedt, regisseur van Helldivers 2, roept gamers op meer compassie te tonen na elkaar.

Dat doet hij op X onder een post waarin een fervent PlayStation-aanhanger Helldivers 2 vergelijkt met Halo. "Waarom vergelijken?", reageert hij. "Laat gamers gewoon van beiden houden en genieten, allebei of geen van beiden. We hebben meer compassie en unie nodig in de wereld, minder rivaliteit."

Onder de post geeft hij wel aan dat een beetje rivaliteit en competitie wel goed is, als het maar vriendelijk blijft. "Klopt. Ook in business. Maar een monopoly en dodelijke competitie maken beiden de wereld geen betere plek."

Helldivers 2 kwam op 8 februari uit op PlayStation 5 en pc. Sindsdien is de game een grote hit. Sebastiaan van der Bij gaf een 8 aan de game: "Hoewel Helldivers 2 enigszins tekortschiet in originaliteit en diepgang wat betreft de missies en het verhaal, compenseert het ruimschoots met de grappige tone of voice, spectaculaire gameplay en hilarische momenten. Ondanks de soms wat chaotische actie, biedt het voldoende tactische diepgang om je een voordeel te geven tijdens de gevechten, terwijl het belang van communicatie tussen teamgenoten wordt benadrukt."

View post on X
Helldivers 2

Helldivers 2 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Deze gebruiker is verwijderd

-5
test

Helemaal met Johan Pilestedt eens. De eerste commenter hier is een goed voorbeeld van wat er fout is momenteel met de mentaliteit van de wereld. Ergens niet mee eens of een andere voorkeur, dan moet de ander kapot of onderdoen of wat dan ook. Of het is iemand die als een trol reactie probeert uit te lokken, net zo triest. Make love not war! Play / enjoy games instead!

[Reactie gewijzigd door warcryptic op 5 maart 2024 - 07:22]

2

Aanbevolen voor jou