Regisseur Ghost of Tsushima-film overweegt vervolgen en serie

Regisseur Ghost of Tsushima-film overweegt vervolgen en serie

Stahelski wil een sterke film maken en tegelijkertijd genoeg materiaal overhouden voor meer producties

Chad Stahelski, de regisseur van de aankomende film gebaseerd op Ghost of Tsushima, overweegt meerdere vervolgen en een serie gebaseerd op de game te maken.

Dat laat hij weten in een interview met Comic Book Movie. Over de film: "We weten dat we geweldig bronmateriaal hebben. De vraag is hoe we zoveel mogelijk informatie in een film stoppen, waar vervolgens ook andere films of een tv-project uit kunnen voortvloeien." Hij vervolgt: "Hoe maken we een geweldige film van twee of tweeënhalfuur hiervan? Het moet voldoening geven en tegelijkertijd de mogelijkheid bieden om vanuit daar verder te gaan. Dat is de uitdaging."

Vorig jaar werd al bekendgemaakt dat de Ghost of Tsushima-film volledig Japanstalig wordt. Stahelski regisseerde ook de John Wick-films en Sucker Punch, de ontwikkelaar van de game, helpt mee. Het is niet bekend wanneer de film verschijnt.

Ghost of Tsushima verscheen in 2020 op PlayStation 4 en in 2021 op PlayStation 5 en laat spelers als samoerai Jin de Tsushima-eilanden van Japan bevrijden van een Mongoolse invasie. Het spel wordt geprezen om zijn interessante open wereld, kleurrijke graphics en odes aan de samoeraifilms. Het is waarschijnlijk dat Sucker Punch aan een vervolg op de game werkt.

Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

laat eerst deze film komen, Goed dat nagedacht wordt op toekomst maar Hopeijk gaat dat te ver vooruit denken niet ten koste van het huidige project. watn zonder dat succes gaat er helemaal geen vervolg of serie komen.

1

Aanbevolen voor jou