Red Dead-acteur aan Florida Joker: 'Gebruik Grand Theft Auto 6-trailer in je voordeel'

Red Dead-acteur aan Florida Joker: 'Gebruik Grand Theft Auto 6-trailer in je voordeel'

Roger Clark, de acteur die de rol van Arthur Morgan vertolkte in Rockstars Red Dead Redemption 2, heeft gereageerd op recente claims van de 'Florida Joker' die geld wil zien omdat hij ongevraagd in de trailer van Grand Theft Auto 6 voor zou komen.

Lawrence 'Florida Joker' Sullivan ging in 2017 viral toen zijn arrestatiefoto op internet verscheen, waarin hij ietwat op de Joker leek - dat leverde zijn bijnaam op. Afgelopen week kwam de eerste Grand Theft Auto 6-trailer uit. Daarin wordt de draak gestoken met diverse gebeurtenissen die de afgelopen jaren in Florida hebben plaatsgevonden, aangezien de game zich in een fictieve versie van die Amerikaanse staat afspeelt.

Zo is er een arrestatiefoto van een personage te zien die dankzij de tattoo's op zijn gezicht erg op de Florida Joker lijkt. Sullivan reageerde kort na het verschijnen van de trailer via TikTok op de situatie en gaf toen al aan dat hij vermoedde dat het personage "geïnspireerd" was op hem. In een daaropvolgende video benadrukte hij de gelijkenissen. "We moeten praten. Jullie moeten me een miljoen of twee geven."

Roger Clark - die dus een grote rol had in de voorgaande game van Rockstar - heeft nu via TikTok op Sullivan gereageerd. "Nee, dat moet je niet", zo reageert hij direct op de claim van de Florida Joker dat hij met Rockstar in gesprek moet. "Ze gaan niet met je praten. Mensen zoals jij proberen het bedrijf al decennialang aan te klagen, ze hebben advocaten, man. Ze weten precies waar ze wel en niet mee weg kunnen komen."

Clark eindigt het bericht met wat lijkt op een goedbedoelde tip, gevolgd door een dis richting het uiterlijk van de persoon. "Als ik jou was, zou ik de bekendheid die ze zojuist in je schoot hebben geworpen in je voordeel gebruiken. Vind een manier om er geld aan te verdienen, want je krijgt geen baan bij Home Depot (een Amerikaanse winkelketel - red.) met dat gezicht."

Op moment van schrijven heeft Rockstar Games nog niet gereageerd op de situatie. Grand Theft Auto 6 verschijnt in de loop van 2025 voor PlayStation 5 en Xbox Series X en S.

View post on X
Grand Theft Auto 5

Grand Theft Auto 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

En zo is het!

0
test

Zo, bam. Ff met de neus op de feiten gedrukt en nog een gouden tip toe.

0

Aanbevolen voor jou