Rec Room-maker kan PlayStation VR2-versie 'niet rechtvaardigen'

Rec Room-maker kan PlayStation VR2-versie 'niet rechtvaardigen'

Ontwikkelaar geeft aan het wel te hebben overwogen

Ontwikkelaar Rec Room geeft aan hun populaire, gelijknamige vr-game niet naar PlayStation VR2 te brengen omdat het "de kosten niet kan rechtvaardigen".

Dat gaf de CCO en mede-oprichter van het bedrijf, Cameron Brown, aan in een AMA op Reddit. "We hebben naar de mogelijkheden gekeken, maar hebben geen manier gevonden om het economisch gezien te doen. In een ideale wereld zouden we de game graag naar PS VR2 brengen, maar we kunnen kijkend naar de cijfers de kosten niet rechtvaardigen."

Aan UploadVR heeft een woordvoerder van de studio de opmerking context gegeven. "Cam heeft gelijk. We werken niet aan een PS VR2-versie. Zouden we dat in de toekomst overwegen? Natuurlijk, als het logisch is voor onze zaken. We hebben jaren met Sony samengewerkt en veel succes daarin gehad. We kijken altijd naar mogelijkheden om het bereik van Rec Room uit te breiden en willen dat dit jaar blijven doen."

Rec Room is verkrijgbaar op vr-apparaten zoals Meta Quest, SteamVR en de eerste PlayStation VR. Hoewel niet letterlijk gemeld, lijkt de opmerking van Brown er naar te hinten dat er te weinig eigenaren van de PS VR2 zijn. Veel eigenaren bekritiseren daarnaast het gamesaanbod van de vr-helm. Vorig jaar sloot First Contact Entertainment, de studio die PS VR2-game Firewall Ultra uitbracht, nog zijn deuren.

Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

echt jammer want het is een top apparaat, maar er zijn gewoon te weinig echt goede games voor. De concurrentie heeft het qua kwaliteit ook goed voor elkaar, soms zelfs ook goedkoper, en het aanbod van games is vele malen groter. Ik zie geen VR3 komen op deze manier. Er lijkt buiten het op de markt gooien vangnet apparaat en eenmaster games uitbrengen niet echt een plan te zijn bij Sony voor VR.

0
test

PSVR is gewoon dood, des te sneller Sony officieel de stekker eruit trekt in plaats van fans valse hoop te geven dat het nog wat gaat worden des te beter.

0

Aanbevolen voor jou