PS5-versie Street Fighter 6 voor 36 euro te koop via Amazon

PS5-versie Street Fighter 6 voor 36 euro te koop via Amazon

Game kwam twee weken geleden uit

De PlayStation 5-versie van Street Fighter 6 is met opvallend veel korting te koop via Amazon.nl.

De game kost om precies te zijn 36,01 euro. De deal is hier te vinden en geldt op dit moment alleen voor de PS5-versie van de game. Street Fighter 6 kwam twee weken geleden uit, waardoor de relatief lage prijs opvalt. Het betreft de Franse versie van het spel, dus de tekst op het doosje is Franstalig.

Street Fighter 6 kwam op 2 juni uit op PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S en pc. Het spel heeft een verhalende modus - World Tour - waarin men zelf een eigen personage aanmaakt en daarmee door een 3D-wereld loopt en gevechten aangaat. Ook nieuw is een speciale besturingsoptie voor beginners om zonder al teveel moeite indrukwekkende moves en combo's uit te voeren.

Redacteur Tom Kerkhof gaf het nieuwe vechtspel van ontwikkelaar Capcom een 9 op Gamer.nl. "Door de gelikte presentatie, inventieve besturing en de uitgebreidste singleplayer-ervaring die de franchise ooit heeft gehad, is Street Fighter 6 toegankelijker dan ooit. Het spel oogt geweldig en speelt zelfs nog beter. Dit is zonder twijfel een van de leukste vechtspellen van de afgelopen tijd – en daarmee ook een van de beste delen uit de reeks", concludeert hij.

Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Street Fighter 6

Street Fighter 6 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Is als het goed is een franse uitvoering, dus het doosje zal in het frans zijn.

0
test

Mocht dat je niet boeien, dan heb je voor die prijs een goed spel in huis. Komt er trouwens nog een mogelijkheid om je reacties aan te passen?

0
test

Ik heb het er nog even bijgezet, better safe than sorry. De mogelijkheid om te editen moet zeker terugkeren, dat wil ik zelf ook!

0
test

Ik hoop voor iedereen een beetje vlot. want buiten de mooie kleurtjes. 'k zou niet blij als opdrachtgever voor deze site.

1
test

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

Spel zelf zul je gewoon in het engels kunnen spelen. Ging alleen even om de hoes. Zal voor de meeste mensen geen enkel probleem zijn, maar je hebt er altijd zeikerds (ikke) tussen zitten, hahaha.

0

Bij dit soort berichtgeving bekruipt me altijd het gevoel dat de game sales (gruwelijk) tegenvallen...

-2
test

zal wel een verkeerde batch zijn met die franse doosjes en raken ze niet kwijt ofzo. Aan de verkoop cijfers zal het zeker niet liggen. Sf6 had alle steam records al gebroken. Echt een goede fighter. Voor nieuw komers zeker de moeite waard met de uitgebreide world tour mode.

0

Aanbevolen voor jou