'PS5-versie Grand Theft Auto 5 draait in 4k en 60 fps'

'PS5-versie Grand Theft Auto 5 draait in 4k en 60 fps'

De PlayStation 5-versie van Grand Theft Auto 5 draait volgens Sony in een 4k-resolutie en 60 frames per seconde.

Hoewel Rockstar nog geen details over de in november uit te komen PS5- en Xbox Series-versies van GTA 5 heeft gegeven, heeft Sony via het Duitse PlayStation Blog mogelijk al wat details onthuld.

In een artikel werden een aantal aankomende PS4- en PS5-games uitgelicht, waaronder Grand Theft Auto 5. Daarin werd vermeld dat het spel in 4k en 60 fps draait. Op andere consoles draait het spel in 30 frames per seconde.

Aangezien Rockstar zelf nog niets heeft bevestigd, is er een mogelijkheid dat het simpelweg om foutieve informatie op PlayStation Blog gaat. Hoewel alleen de PlayStation 5-versie wordt genoemd, is het waarschijnlijk dat de prestaties ook voor de Xbox Series X-versie gelden.

Grand Theft Auto 5 verschijnt op 11 november op PlayStation 5 en Xbox Series X en S. De game verscheen oorspronkelijk in 2013 op Xbox 360 en PlayStation 3. De game is daarna ook op pc, PlayStation 4 en Xbox One uitgekomen. Het spel is al wel speelbaar op de nieuwe consoles via backward compatibility.

Grand Theft Auto 5
Grand Theft Auto 5

Grand Theft Auto 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Het zou ook echt wel raar zijn als de game op 4k niet op minimaal 60 fps zou draaien. De game is inmiddels aan zijn 3e generatie consoles bezig (originele release 17 september 2013).

0

@mcbrew tenzij de grafische upgrade behoorlijk fors is. Scherpere textures, betere belichting, 4K, raytracing, etc. kunnen een behoorlijke impact hebben op je resources. RDR 2 ga je ook niet in 4K 60fps met alle toeters en bellen krijgen op een Series X of PS5. Dan moet je ergens gaan inleveren aan kwaliteit.

0
test

Daar is totaal geen sprake van. Tis gewoon de console versie zoals wij die de afgelopen jaren kennen. Enkel op de pc kan je grafische mods toevoegen. @Tinus Tussengas-1

0
test

Verbaasd me eigenlijk nog dattie niet eens de 100+ frames aantikt, best bizar

0
test

@Aquemini GTA V engine kan dat momenteel niet garanderen.

0
test

@Aquemini Rare uitspraak als je niet weet welke grafische upgrades het spel krijgt.

0

Aanbevolen voor jou