PS5-update zou batterijbug in DualSense-controller oplossen

PS5-update zou batterijbug in DualSense-controller oplossen

Sony heeft een nieuwe systeemupdate voor de PlayStation 5 uitgebracht. Gamers menen dat het een batterijbug in de DualSense-controller oplost.

Het gaat om update 21.01-03.20.00.04-00.00.00.0.0. Sony laat officieel weten dat de update "de prestaties van het systeem verbetert". Meer details worden niet gegeven. Spelers moeten voor de update hun DualSense-controller aan het systeem hangen.

Volgens Reddit-bezoekers heeft de update een bug in de DualSense-controller opgelost. Sommige spelers maakten eerder melding van het feit dat het batterij-icoontje op het PS5-dashboard constant aan het knipperen was, ook al was de batterij van de controller volledig opgeladen. Dit zou nu verholpen zijn.

dualsense
Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Je moet je controller voor het updaten aan de ps5 hangen? Stel dat je meerdere controllers hebt? of stel dat je al geupdate hebt zonder de controllers er op aan te sluiten? blijft dan het probleem bestaan?? Of je koopt een nieuwe controller maar je ps5 is al geupdate?

0
test

@Ripperboy je moet gewoon je controller 1 keer met draad aan je ps5 hangen en dan een aparte download downloaden. Meerdere controllers is dus geen probleem, dat doe je 1 voor 1.

0
test

@poklaan Spelers moeten voor de update hun DualSense-controller aan het systeem hangen. Wel best verwarrend. Als er nou werd gezegd na het updaten van de systeem dan zou ik het snappen maar nu lijkt het alsof je voordat je de nieuwe update installeert je de controllers in je ps5 moet plaatsten.

0

Aanbevolen voor jou