PS5-eigenaren kunnen hun controller nu via pc updaten

PS5-eigenaren kunnen hun controller nu via pc updaten

Mensen met een PlayStation 5 kunnen hun DualSense-controller nu via de pc updaten.

Voorheen was het alleen mogelijk om de DualSense via de spelcomputer zelf te updaten via een kabel, maar dit kan nu ook via een pc, zolang dit systeem op Windows 11 of Windows 10 in 64 bit draait.

Net als het updaten van de controller via de PlayStation 5, moet de controller ook op pc worden aangesloten met een usb-kabel. Daarbij is het alleen mogelijk om één controller tegelijk te updaten. Ook moeten mensen op pc een updateprogramma voor de DualSense downloaden. De link naar dat programma is op de officiële website te vinden.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

@Messtranor De PlayStation-tweet begint dan ook met "PC players"..;)

0
test

@Messtranor Omdat spelers die geen ps5 hebben maar wel de controller op pc gebruiken hun controller niet konden updaten Tot nu kon dat enkel via een ps5 terwijl de controller wel gewoon op pc gebruikt kon worden. Daarom zou je dit willen.

0

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

Kan je deze controller gewoon op steam gebruiken? Ik heb er wel 1, maar gebruik nog steeds mijn 4 360 controllers hiervoor

0
test

@do365nic Ja hoor geen probleem Even naar Settings en dan Controllers. Daar kan je aangeven dat je DS5 gebruikt. Ook kan je controller geavanceerd calibreren en lightbar instellen. Alle calibraties, behalve kleuren werken dan ook op de PS5. Bij sommige games moet je alleen de Share knop indrukken waar je normaal gesproken de touchpad zou moeten indrukken

0

Deze gebruiker is verwijderd

0

Aanbevolen voor jou