PS5-controller met toegankelijkheidsopties heet nu Access controller

PS5-controller met toegankelijkheidsopties heet nu Access controller

Releasedatum en prijs zijn nog niet bekend

Sony heeft Project Leonardo, de PlayStation 5-controller met extra toegankelijkheidsopties, hernoemd naar de Access controller.

Het bedrijf onthulde de controller begin dit jaar al. Het betreft in feite een platte cirkel die neergelegd kan worden, waar spelers zelfs knoppen aan kunnen toevoegen. Men kan één exemplaar gebruiken of twee combineren, of één Access controller met een traditionele DualSense-controller combineren. Op deze manier moet het voor gamers met een lichamelijke beperking makkelijker worden om PS5-games te spelen.

In een nieuw artikel op PlayStation Blog geeft Sony meer informatie over de controller, die ook vast gemonteerd kan worden aan een tripod. Bij elke controller worden verschillende caps voor de analoge stick en knoppen geleverd. De controller heeft ook vier 3.5mm AUX-ingangen om nog meer knoppen, sticks of andere toevoegingen aan te koppelen.

Er is vooralsnog geen prijs of releasedatum voor de Access controller bekend. Men kan zich wel inschrijven voor het ontvangen van updates wanneer ze beschikbaar komen.

PlayStation Access

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou