PS5 Access-controller verschijnt in december

PS5 Access-controller verschijnt in december

Gaat 89,99 euro kosten

De Access-controller, een PlayStation 5-controller met extra toegankelijkheidsopties, is vanaf 6 december verkrijgbaar.

Dat heeft Sony PlayStation aangekondigd. De controller gaat 89,99 euro kosten en kan in Nederland en België via de PlayStation Direct-winkel worden gereserveerd, alsmede via diverse retailers.

Sony onthulde de controller begin dit jaar al onder de naam Project Leonardo. Het betreft in feite een platte cirkel die neergelegd kan worden, waar spelers zelfs knoppen aan kunnen toevoegen. Men kan één exemplaar gebruiken of twee combineren, of één Access-controller met een traditionele DualSense-controller combineren. Op deze manier moet het voor gamers met een lichamelijke beperking makkelijker worden om PS5-games te spelen.

De controller kan ook vast gemonteerd worden aan een tripod. Bij elke controller worden verschillende caps voor de analoge stick en knoppen geleverd. De controller heeft ook vier 3.5mm AUX-ingangen om nog meer knoppen, sticks of andere toevoegingen aan te koppelen.

Watch on YouTube
Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Ben benieuwd hoe deze controller het gaat doen, was wat kritiek op de controller in eerste instantie vanuit de belangenorganisatie AbleGamers, maar hoorde recentelijk dat dat bijgetrokken is en zij nu wel positief zijn over deze controller.

[Reactie gewijzigd door Mythanics op 14 juli 2023 - 07:06]

0

Aanbevolen voor jou