Proefversie The Last of Us 1 beschikbaar voor PS Plus Premium-leden

Proefversie The Last of Us 1 beschikbaar voor PS Plus Premium-leden

PlayStation Plus Premium-leden kunnen kosteloos een proefversie van The Last of Us Part 1 uitproberen.

De proefversie beslaat de eerste twee uur van de vorig jaar uitgekomen PlayStation 5-remake. Mensen hebben daar wel een PS Plus Premium-abonnement voor nodig, de hoogste 'tier' van de beschikbare PS Plus-abonnementen. Sony heeft ongetwijfeld de proefversie online geplaatst om in te springen op de eerste aflevering van de HBO-serie die sinds vannacht beschikbaar is.

Gamer.nl gaf een 8,5 aan de vorig jaar verschenen remake: "The Last of Us Part 1 is een nagenoeg exacte kopie van het origineel, maar dan volgens de huidige technische maatstaven. De een ziet dat als een luie remake met vrijwel geen aanpassingen, de ander zal blij zijn dat Naughty Dog trouw blijft aan het bronmateriaal. We kunnen eindeloos discussiëren of de remake nodig is, maar we hoeven in ieder geval niet te discussiëren over welke uitvoering van deze moderne klassieker béter is."

The Last of Us: Part 1

The Last of Us: Part 1 kopen?

Kopen voor playstation_3_game

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Echt zond dat Sony first party games niet meteen op deze dienst zet, het weerhoudt mij ervan deze dienst af te nemen, het biedt te weinig. Moet het mij motiveren deze dienst te nemen om de eerste 2 uur van een remake van een remake te mogen spelen? Waarom niet voor alle tiers beschikbaar maken?

0

Een Demo waar je dus het duurste abonnement voor nodig hebt. En het is een re-remake die vorig jaar uitkwam... Dat deze versie nog niet volledig in de dienst zit vind ik bijzonder.

0

Aanbevolen voor jou