Prince of Persia: The Sands of Time-remake bevindt zich nog in conceptfase

Prince of Persia: The Sands of Time-remake bevindt zich nog in conceptfase

Game laat dit jaar niet van zich zien

De remake van Prince of Persia: The Sands of Time bevindt zich op dit moment nog in conceptfase.

Dat heeft het bedrijf laten weten in een FAQ. De remake van de klassieke game werd in 2020 aangekondigd en was toen een aantal jaar in ontwikkeling bij Ubisoft Pune en Ubisoft Mumbai. Na negatieve reacties op de onthullingstrailer werd de game meermaals uitgesteld. Afgelopen jaar werd aangekondigd dat Ubisoft Montreal - de ontwikkelaar van de oorspronkelijke game - de ontwikkeling op zich nam.

Als resultaat daarvan lijkt de ontwikkeling van vooraf aan te zijn begonnen. "We bevinden ons nu in de conceptfase. Sinds we het project over hebben genomen, kijken we naar feedback van de fans en vinden we onze eigen manier om de game te maken. We bouwen het team nu op, bepalen onze prioriteiten, maken prototypes en testen elementen. Ook proberen we feedback van fans in het ontwikkelproces te betrekken."

Gamers hoeven dan ook geen nieuws over het spel te verwachten dit jaar - het wordt dus ook niet getoond tijdens de Ubisoft Forward-presentatie op 12 juni.

View post on X
Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Deze gebruiker is verwijderd

-13
test

Op basis waarvan in vredesnaam?

1
test

Op basis van zijn reputatie. Coola blijft heerlijk positief, zelfs al worden alle rode vlaggen gehesen bij een titel.

5
test

Deze gebruiker is verwijderd

-11
test

Een Sands of Time remake zou toch niet fout moeten gaan? Die eerste was echt fantastisch, dus de matrix ligt er. Laten we dan in ieder geval hopen dat ze het niet verneuken. Het origineel was echt fantastisch!

0
test

Was deze al niet bijna klaar, maar zag er uit als een xbox 360 game? Hoezo zit dit nu pas in de concept fase. Zouden ze helemaal opnieuw begonnen zijn?

-1
test

Ja. Ze zijn helemaal opnieuw begonnen. Maar het komt goed. Daar vertrouw ik op. Alleen denk ik dat er gekozen wordt om hem alleen voor de xbox series, ps5 en pc uit te laten komen

0
test

Als dat zo is hebben ze een goede keuze gemaakt. Ik hoop dat dit wat wordt, ik heb zelf veel plezier gehad aan de originele.

0

Aanbevolen voor jou