Premium Edition van Mortal Kombat 1 geeft vijf dagen eerder toegang

Premium Edition van Mortal Kombat 1 geeft vijf dagen eerder toegang

De Premium Edition is 25 euro duurder dan de normale versie

De Steam-pagina van Mortal Kombat 1 bevestigt dat de Premium Edition van de game vijf dagen eerder uitkomt.

Het is een strategie die steeds meer ontwikkelaars toepassen: een duurdere versie van de game voor een hogere prijs een aantal dagen eerder uitbrengen. Het gaat meestal om een Premium Edition die ook andere exclusieve content met zich meebrengt, zoals speciale skins of een digitale soundtrack.

Bethesda deed het afgelopen week met Starfield, en NetherRealm Studios doet het later deze maand ook met Mortal Kombat 1. De game komt op 19 september uit, maar kopers van de Premium Edition krijgen vijf dagen eerder toegang. Hiermee krijgen ze ook het speelbare personage Shang Tsung. Dat is te lezen op de Steam-pagina van de game.

Volgens de Xbox-pagina van Mortal Kombat 1 blijft het daar echter niet bij. Zo krijgen Premium-spelers ook 1250 van de in-game valuta, Dragon Krystals. Deze kunnen gebruikt worden om "cosmetische items voor je vechters, zoals skins, paletten, uitrusting en meer" te kopen.

Voor iedereen die niet voor de Premium Edition gaat, komt Mortal Kombat 1 op 19 september uit. De game verschijnt voor PlayStation 5, Xbox Series X en S en pc.

Mortal Kombat 1 - Xbox

Mortal Kombat 1 - Xbox kopen?

Kopen voor Xbox

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Ik weet niet wat er erger is, publishers die op dit soort van fomo inspelen, of de mensen die het daadwerkelijk aanschaffen om 5 dagen eerder te spelen. Bij mij zorgt het er iig voor dat ik dit soort games een half jaar later speel, als een complete versie uit is en in de uitverkoop staat. Geen haast.

1
test

Precies dit... en tegen die tijd dat er een complete editie is heb ik al geen interesse meer.

0
test

ja ik vind dit ook niet echt een goede ontwikkeling. En ik zie het niet als negatief over mensen die dit kopen. Want het zijn de uitgevers die dit soort dingen doen die inspelen op de hebberigheid van de mens. Maar positief vind ik deze stijl van uitgeven eigenlijk niet. En ik zie dat het veel vaker gebeurd tegenwoordig.

0
test

goed nieuws, had de premium al even in de pre order, maar mogelijkheid tot eerder spelen is altijd mooi meegenomen ;)

[Reactie gewijzigd door Unlikelyend op 4 september 2023 - 14:58]

0

Aanbevolen voor jou