Preload van Marvel's Spider-Man 2 is nu beschikbaar

Preload van Marvel's Spider-Man 2 is nu beschikbaar

Game verschijnt op 20 oktober op PlayStation 5

Gisteren is de preload van Marvel's Spider-Man 2 beschikbaar gekomen.

Dat betekent dat PS5-gamers die de digitale versie al hebben aangeschaft, het spel alvast kunnen downloaden. Op die manier kan men op het moment van release meteen spelen. De bestandsgrootte is 86,268 GB.

Marvel's Spider-Man 2 komt op 20 oktober uit op PlayStation 5. Zowel Peter Parker als Miles Morales belangrijke rollen in de game - mensen kunnen schakelen tussen de twee helden. Beide Spider-Mans hebben ook nieuwe moves. Spelers verkennen niet alleen Manhattan, maar ook Queens en Brooklyn in de game.

Eerder dit jaar werd er ook een PlayStation 5-bundel met de game onthuld. Inmiddels heeft Sony nog een bundel onthuld, maar dan met een standaard PS5. Bekijk hieronder een eerder uitgekomen trailer.

Watch on YouTube
Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Spider-Man 2

Spider-Man 2 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

dan ga ik mijn ps5 maar aanslingeren hè 😉

0
test

Heb hem op disc besteld, dus zal nog even moeten wachten. Dit is wel iets wat Sony kan overnemen van xbox dat je een game gewoon kan preloaden gekocht fysiek of disc maakt niet uit.

0

Edit: Ik las je reactie helemaal verkeerd. My bad. Nothing to see here, carry on. Kan ik mijn eigen reactie verwijderen?

[Reactie gewijzigd door Bart81 op 14 oktober 2023 - 18:13]

1
test

Maakt niet ben zo dislecties als wat. Dus kan wel soms wel kloppen. Was geen haat naar Sony of om xbox te prijzen meer dat predownloaden zou top zijn als Sony dat toe liet gekocht of niet.

1

Aanbevolen voor jou