Precieze startdata van Call of Duty: Modern Warfare 3-bèta's bekend

Precieze startdata van Call of Duty: Modern Warfare 3-bèta's bekend

Mensen die reserveren krijgen eerder toegang

Activision Blizzard heeft bekendgemaakt wanneer de bèta's voor Call of Duty: Modern Warfare 3 beginnen.

De bèta die exclusief op PlayStation-consoles beschikbaar komt begint op 8 oktober loopt tot en met 10 oktober. PlayStation-gamers die de game hebben gereserveerd kunnen al op 6 oktober met de bèta beginnen.

Van 14 tot en met 16 oktober is de bèta op alle platforms beschikbaar. Ook hierbij geldt dat mensen die de game hebben gereserveerd, twee dagen eerder toegang krijgen. De bèta bevat een selectie van de multiplayermaps en de nieuwe Ground War-ervaringen.

Zoals eerder gemeld wordt de multiplayer van de shooter op 5 oktober onthuld, tijdens het Call of Duty Next-evenement. Daar wordt ook aandacht besteed aan de toekomst van Call of Duty: Warzone.

Call of Duty: Modern Warfare 3 verschijnt op 10 november voor PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S, Xbox One en pc (Steam en Battle.net). Er komen meerdere versies van de game uit, waaronder een cross-gen bundel (79,99 euro) en de Vault-editie (109,99 euro).

De campagne van Modern Warfare 3 volgt het verhaal van het vorig jaar verschenen Modern Warfare 2 op. Captain Price en Task Force 141 moeten het opnemen tegen Vladimir Makarov. De game introduceert ook Open Combat-missies naast de lineaire missies waar fans bekend mee zijn. Deze missies zouden spelers meer keuzevrijheid bieden. Zo kan men er voor kiezen om met een nachtkijker en geluidsdempers te infiltreren, of juist extra beschermende kledij aan te doen en met veel herrie binnen te vallen.

Verder zitten alle zestien de multiplayermaps uit het in 2009 verschenen Modern Warfare 2 in de game. Deze maps zijn gemoderniseerd. Na release van de game moeten er meer dan twaalf nieuwe 6v6-maps worden toegevoegd. De multiplayer ontvangt verder diverse nieuwe modi, zoals Cutthroat, en terugkerende modi zoals Kill Confirmed en Hardpoint. Ook kunnen gamers drie nieuwe, grote Battle Maps verwachten voor Ground War en Invasion, alsmede en gigantische War-map voor War Mode. Create-a-Class en Gunsmith keren terug.

Zoals eerder werd aangekondigd kunnen veel ontgrendelde wapens en items uit het vorig jaar verschenen Modern Warfare 2 worden overgeheveld. Tot slot keert ook de Zombies-modus terug, waarin voor het eerst meerdere teams kunnen samenwerken om het tegen zombies op te nemen op de "grootste Zombies-maps ooit".

Tijdens de Gamescom Opening Night Live-show werd het eerste level uit de game getoond. Bekijk die beelden hier.

Call of Duty: Modern Warfare 3
Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Call of Duty: Modern Warfare 3

Call of Duty: Modern Warfare 3 kopen?

Kopen voor Xbox

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou