Precieze inhoud eerste Call of Duty: Modern Warfare 3-seizoen bekend

Precieze inhoud eerste Call of Duty: Modern Warfare 3-seizoen bekend

Het seizoen begint op 6 december

Activision Blizzard en Sledgehammer Games hebben deze week de inhoud van het eerste seizoen van Call of Duty: Modern Warfare 3 bekendgemaakt.

Een gedeelte van de inhoud was al onthuld, maar inmiddels is alle inhoud bekendgemaakt via de officiële website. Zo komen er aan het begin van het seizoen twee nieuwe 6v6-maps beschikbaar: Meat - een map gesitueerd in een slagerij - en Greece - een map gebaseerd op een Grieks kuststadje. In de loop van het seizoen wordt de 6v6-map Rio, gesitueerd in een winkelcentrum in Brazilië, toegevoegd.

Aan de multiplayer wordt de Gunfight-modus toegevoegd, alsmede de map Training Facility. Hier kunnen twee teams van twee spelers het met elkaar uitvechten. Gedurende het seizoen wordt ook Ranked Play toegevoegd en vanaf de start kan men de nieuwe killstreaks EMP en Swarm verwachten. Natuurlijk is er ook een nieuwe Battle Pass met allerlei ontgrendelbare wapens en operators. Verder zullen er diverse nieuwe modi worden geïntroduceerd

Tot slot wordt ook het Zombies-verhaal voortgezet en ontvangt Warzone de nieuwe map Urzikstan, alsmede een nieuwe Gulag. Vondel en Ashika Island keren terug. Alle nieuwe toevoegingen zijn in de illustratie hieronder te vinden. Het eerste seizoen gaat aanstaande woensdag van start.

Call of Duty: Modern Warfare 3
Watch on YouTube
Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Call of Duty: Modern Warfare 3

Call of Duty: Modern Warfare 3 kopen?

Kopen voor Xbox

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Doe eens de mogelijkheid de zombie modes singleplayer te spelen.

0

Aanbevolen voor jou