Pre-orders voor speciale edities van The Last of Us: Part 1 op pc zijn live

Pre-orders voor speciale edities van The Last of Us: Part 1 op pc zijn live

De pre-orders voor twee speciale edities van de pc-versie van The Last of Us: Part 1 zijn sinds gisteravond beschikbaar.

Op Steam en Epic Games Store is de Digital Deluxe Edition beschikbaar, die met 69,99 euro een tientje meer kost dan de reguliere pc-editie. Naast de volledige game ontgrendelen spelers hier ook diverse items eerder mee, waaronder de mogelijkheid om sneller voorwerpen te maken en sneller te genezen, alsmede een clipupgrade voor het geweer en explosieve pijlen. Ook zitten er zes wapenskins in.

Er is ook een fysieke Firefly Edition te bestellen via PlayStation Direct. Deze editie kost 109,99 euro en komt met een code voor Steam en een gelimiteerde steelbook, de American Dreams-stripboeken en alle digitale content uit de Digital Deluxe Edition.

De pc-versie van The Last of Us: Part 1 komt op 28 maart uit - de game werd onlangs uitgesteld en had in eerste instantie op 3 maart uit moeten komen. Het spel komt nu uit nadat het eerste seizoen van de HBO-serie is afgelopen, dat de gebeurtenissen uit de game behandelt. De remake bevat zowel de eerste game in een nieuw jasje als uitbreiding Left Behind.

Lars Cornelis gaf een 8,5 aan de PS5-versie van de game: "The Last of Us Part 1 is een nagenoeg exacte kopie van het origineel, maar dan volgens de huidige technische maatstaven. De een ziet dat als een luie remake met vrijwel geen aanpassingen, de ander zal blij zijn dat Naughty Dog trouw blijft aan het bronmateriaal. We kunnen eindeloos discussiëren of de remake nodig is, maar we hoeven in ieder geval niet te discussiëren over welke uitvoering van deze moderne klassieker béter is."

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Ik merk dat ik een heel klein beetje TLOU-moe begin te worden. Het lijkt wel of iedere film/game gerelateerde website dagelijks een artikel of bericht rond deze franchise moet plaatsen. Prima game en prima serie hoor, maar de bandwagon is behoorlijk zichtbaar overal.

0
test

@Dokter Caspari Gaat het een keer over de game ipv de serie, is het nog niet goed! ;) Nee, ik begrijp je wel hoor. Er komt nu eenmaal veel content over naar buiten op dit moment, dus wij maken ons er ook schuldig aan. Het enige wat ik misschien kan zeggen om je gerust te stellen, is dat we er geen andere content/nieuws voor laten liggen. Het enige wat je vervolgens hoeft te doen als het je echt vermoeit, is artikelen over het onderwerp negeren. Ik verwacht dat nadat het seizoen is afgelopen en de pc-versie uit is gekomen, het een stuk stiller wordt over het onderwerp. Alhoewel, die multiplayergame komt er ook aan natuurlijk...

0
test

@MichelMusters klopt hoor, ik snap het ook wel, jullie moeten de centen ook binnenharken. En ik hoef er idd niet op te klikken, maar als je keer op keer iedere poep en scheet over hetzelfde onderwerp onder ogen krijgt terwijl je hoopt op (voor jou) boeiende game-info (want om deze reden bezoek ik jullie wel), dan raak je daar wat klaar mee. Dit had ik ook tijdens de release van GTA V trouwens. Waar je ook keek, je ontkwam niet aan de game van Rockstar. Ondanks dat ik er niets mee wil/hoef, hou ik niet zo van die overkill. Wellicht in deze ook omdat ik TLOU niet een meesterwerk vind (zoals velen).

0
test

@Dokter Caspari Yeah, I get it. Maar again: we laten er geen ander (groot) nieuws voor liggen, zeker niet als het TloU-nieuws relatief klein is. Dus met die gedachte weet je in ieder geval dat je geen ander belangrijk gamenieuws misloopt op Gamer... meestal dan, we blijven ook maar mensen immers :D

0

Aanbevolen voor jou