Plot en details rondom Silent Hill: The Short Message uitgelekt

Plot en details rondom Silent Hill: The Short Message uitgelekt

De eerste details rondom de plot van Silent Hill: The Short Message zijn uitgelekt.

Het project werd van een leeftijdsclassificering in Taiwan voorzien, dat inmiddels weer offline is gehaald. Daaruit bleek dat het naar PlayStation 5 komt. Dat is opvallend, omdat het spel nooit officieel is aangekondigd. Tijdens de onthulling van diverse nieuwe Silent Hill-games eerder dit jaar ontbrak de titel.

Volgens de details die door de Taiwanese organisatie zijn uitgelekt, is het gerelateerd aan 'Project Sakura', wederom een onaangekondigd spel waar al een tijdje geruchten over de ronde doen. De game zou zich in Groot-Brittannië afspelen. In het spel komt ene Anita naar een verlaten appartement om haar vriend Maya te ontmoeten, maar wanneer ze ontwaakt wordt ze er gevangen gehouden en moet ze het opnemen tegen monsters en haar eigen angsten.

Konami zelf zou het spel ontwikkelen, maar officieel is het dus nog niet aangekondigd. Hieronder is artwork dat ook werd getoond bij de rating te zien.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Ik hoop zo op een echte goede nieuwe silent hill. Voor mij is dat altijd de betere game serie geweest boven resident evil. Maar er is een groot verschil tussen die 2 series. Hun baas. Capcom is blijkbaar een veel stabieler bedrijf die op de een of andere manier hun teams tevreden houden en mensen de kans geven hun dingen te blijven doen. Of je alle RE games goed vind of niet, het is wel altijd een best kwaliteit product geweest, en vaak succesvol. Ook de recente remakes bewijzen dat eens te meer. Ook al teren die op hun origineel waren ze geen garantie voor succes, sterker nog falen was groot omdat de originele zoveel fans hebben en toch is dat wel gelukt. Komen we bij de baas van SH. Konami is totaal niet stabiel. De beste ontwikkelaars gaan eruit, ze krijgen geen creative vrijheid of wat dan ook. Dus alle pogingen om Silent Hill door te zetten mislukken. Zelfs als een speelbare demo enorm populair wordt en mensen laat hopen op een nieuw deel. Did kwam er nooit. Dat terwijl Konami toch kan zien dat goede horror games zeker kans op succes hebben. En toch hebben ze geen vertrouwen erin, of in ieder geval tot nu toe op zijn minst. Maar ook weinig vertrouwen dat grote namen in de business het kunnen. En dus het grote verschil tussen RE en SH is niet zozeer de kwaliteit. Zowel RE 2 en 3 zijn op handen gedragen net als SH2 en 3. Waar het misging is dat Konami besloot raar te gaan doen terwijl capcom gewoon bleef werken aan kwaliteit en sterke teams. Maar goed ik hoop wel dat er weer eens een echte creepy SH komt. Ik vond deel 3 geniaal en met regelmatig dankzij de omgeving en momenten behoorlijk creepy. Niet zozeer schrik achtig maar wel spannend. Een badkuip aanraken waarna de hele kamer begint te bloeden om daarna te zien dat er niks met de kamer aan de hand is, dat is lekker psychologische horror. We gaan het zien. Maar dit zou een game kunnen zijn waar ik een ps5 voor ga halen/reserveren.

0

Aanbevolen voor jou