PlayStation zendt woensdagavond nieuwe State of Play uit

PlayStation zendt woensdagavond nieuwe State of Play uit

Veertig minuten en meer dan vijftien games

Woensdagavond wordt er een nieuwe State of Play-livestream uitgezonden.

Dat heeft Sony vanavond aangekondigd. De presentatie duurt meer dan veertig minuten en toont meer dan vijftien games, zo is bevestigd. Het bedrijf benadrukte dat sowieso Rise of the Ronin en Stellar Blade voorbijkomen, alsmede andere games die dit jaar en later naar PlayStation 5 en PlayStation VR2 komen. De State of Play kan via YouTube en Twitch bekeken worden.

Er gingen vandaag al geruchten over een aankomende State of Play. In een uitgelekte lijst met games werden ook games als Final Fantasy 7 Rebirth, Silent Hill 2 en Judas genoemd. Ook gaat er een gerucht rondom gameplay van multiplayershooter Concord en een vr-game binnen de Metro-franchise, en meldde Billbil-kun afgelopen week al dat Death Stranding 2 en een remaster van Until Dawn de revue passeren.

Watch on YouTube
Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Ben benieuwd. 15+ games en 40 minuten is in vergelijking met de meeste voorgaande SoPs wel veel, maar kwantiteit betekent natuurlijk niet altijd ook kwaliteit.

0
test

Belangrijke State of Play voor Sony. Ze zijn de laatste tijd flink onder vuur genomen omdat ze geen games zouden hebben voor 2024. Ik denk dat het allemaal wel mee zal vallen en er genoeg release dates onthuld zullen worden tussen nu en de zomer van games die dit jaar uitkomen.

1
test

ze hebben deals met 3rd party studio’s voor games. Maar hun first party daar heeft men het over men is bang dat hun first party studio’s geen games hebben voor 2024.

0
test

De commentaar gaat er vooral over dat ze zelf quasi niets belangrijk hebben, en het zijn nog altijd over het algemeen third party games op die lijst dus .... waar zijn hun eigen studios mee bezig willen de fans weten.

1
test

Death stranding 2 is dan geen fiet party maar is wel een Sony ip. En dacht dat stellar blade dat ook is niet helemaal zeker. Denk dat sony pas met hun zomer show hun games gaan tonen en dan zal het wel ghost of thusima 2 zijn die ze tonen en wolverine.

0

De vraag is of dat echt uitmaakt. Als het een third party game is maar nog steeds exclusive dan is dat effectief hetzelfde?

0
test

@broervan : de first party studios hebben ook hun fans die willen weten wat er aan komt natuurlijk.

0

Aanbevolen voor jou