PlayStation VR2 verkoopt sneller dan eerste vr-headset van Sony

PlayStation VR2 verkoopt sneller dan eerste vr-headset van Sony

In eerste zes weken zijn er bijna 600.000 exemplaren verkocht

Volgens Sony is de PlayStation VR2 in de eerste zes weken van release sneller verkocht dan de eerste PlayStation VR-headset.

Dat heeft het bedrijf gisteren laten weten. De vr-headset voor PlayStation 5 kwam op 22 februari uit. In de eerste zes weken zijn er wereldwijd bijna 600.000 exemplaren verkocht. Volgens Sony zijn er van de eerste PSVR-headset in de eerste zes weken van release 8 procent minder exemplaren verkocht.

Dit lijkt haaks te staan op een eerder bericht van een analist, die claimde dat Sony de verkoop van de PS VR2 tegen vond vallen. Sony reageerde daar zelf toen al op door te melden dat dit incorrect was.

De PS VR2 kost 600 euro. Op release was de vr-headset alleen via Sony's eigen webstore te koop, maar eerder deze maand begonnen andere retailers de headset ook aan te bieden.

Het bedrijf kondigde daarnaast ook aan dat er van de pc-versie van Marvel's Spider-Man Remastered meer dan 1,5 miljoen exemplaren zijn verkocht. De pc-versie van The Last of Us: Part 1 is meer dan 368.000 keer verkocht.

PlayStation VR2 verkoopt sneller dan eerste vr-headset van Sony-58314534

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Laat de games maar komen dan hiervoor. Ik hoop op een paar mooie aankondigingen binnenkort, want nu ligt ie niets te doen.

0

Deze gebruiker is verwijderd

2
test

Ja dat zou wel heel tof zijn, ik gun het iedereen om deze game te ervaren!

3
test

als dat gaat gebeuren dan koop ik hem ook 😁

0
test

Als de geruchten waar zijn kan dat vanavond wel eens worden aangekondigd.

0
test

Die minigolf game is wel echt tof hoor. Simpel, maar erg vermakelijk!

3
test

Ja, ik ga hem meteen bestellen. Die mini golf game is me zeker 600 euro waard.

-1

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

Misschien is de headset daarna wel heel veel extra gaan verkopen :P

0

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

Ik geloof wel dat ze hoopte op launch tegen de 2 miljoen te verkopen, omdat ze er specifiek voor de launch zoveel geproduceerd hadden, dus het is alsnog onder de door Sony zelf gestelde verwachtingen. Maar goed voor de prijs en in de huidige economische situatie is dit prima voor het niche product dat het is, ze willen binnen 19 maanden na launch dat de PSVR2 meer is verkocht dan de PSVR1. Die is 5 miljoen keer verkocht, dus misschien gaan ze dat doel wel halen, ben benieuwd! Ook ben ik benieuwd naar wat ze vanavond aankondigen, misschien wordt Jeff Grubb zijn verwachting dat PSVR2 een product is wat aan PlayStation is opgelegd door Sony, zo snel mogelijk wil dumpen en liever kwijt dan rijk is en ze daardoor vanavond maar een paar VR games aankondigingen, niet de waarheid.

0
test

Ben heel benieuwd naar een evt HL Alyx aankondiging! Helaas heb ik mijn psvr2 moeten verkopen omdat ik ondanks alle trucs ontzettend misselijk wordt van VR.. maar ik gun iedereen die toffe ervaring (niet het ziek zijn haha)

0

Aanbevolen voor jou