PlayStation-studio Firesprite toont foto's van nieuw kantoor

PlayStation-studio Firesprite toont foto's van nieuw kantoor

Studio zou volgens geruchten werken aan Twisted Metal en een horrorgame

Firesprite, dat inmiddels onderdeel uitmaakt van PlayStation Studios, heeft foto's online geplaatst van diens nieuwe kantoor.

Vorig jaar werd aangekondigd dat de ontwikkelaar naar een groter kantoor in Liverpool zou verhuizen. Het gaat om een gebied bestaande uit vier gebouwen in Liverpools hippe Duke Street, dat zo'n 4645 vierkante meter aan werkruimte biedt. Dat is veel groter dan het vorige kantoor van Firesprite, dat ongeveer 213 vierkante meter besloeg. De nieuwe studio wordt in ieder geval tot 2032 geleased. Hieronder zijn enkele foto's te zien en de rest is op de officiële website te bekijken.

De studio uit Liverpool werd in 2012 opgezet door voormalige werknemers van SIE Studio Liverpool en maakte voordat het in 2021 werd overgenomen door Sony al voornamelijk PlayStation-games, zoals The Playroom, The Playroom VR en Run Sackboy! Run. Sindsdien heeft het Guerrilla Games geholpen met Horizon: Call of the Mountain.

Er gaan al geruime tijd geruchten dat Firesprite aan een nieuwe Twisted Metal-game werkt, al is dit vooralsnog niet bevestigd. Uit vacatures blijkt ook dat de studio aan een AAA-horrorgame die op Unreal Engine 5 draait werkt.

Firesprite
Firesprite
Firesprite
Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Het zijn nou niet bepaald titels waarvan je zou denken dat ze veel geld zouden binnenbrengen, maar blijkbaar doen ze daar toch iets goed lijkt het.

-1

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

Dat zag ik er niet bij in het artikel. Neem aan dat daar de meest bekende franchises in worden benoemd. Ik had dan ook niet echt een reden om verder te kijken op hun website. Maar een goedlopende MMO verklaart inderdaad waar het geld vandaan komt.

0
test

De ontspanningsruimtes zien er leuk uit, maar verder is het weer het kantoortuinprincipe wat voor mensen zoals ik echt niet werkt. Ik zou daardoor veel te snel afgeleid zijn of juist een afleiding voor anderen zijn. Kantoortuinen, ondanks nog veel gebruikt, is bewezen dat het minder productief is.

-1
test

Ik wou net zeggen, leuke kantine en ontspanningsruimte maar waar zijn de werkplekken? Kantoortuinen zijn wel gezellig maar voor mij ook een drama, ik krijg alles van iedereen mee maar concentreren op mn eigen werk is erg lastig.

-1

Aanbevolen voor jou