PlayStation-probleem Diablo 4 verholpen

PlayStation-probleem Diablo 4 verholpen

Geen licentieprobleem meer

Het licentieprobleem waar Diablo 4-spelers op de PlayStation 5 tegenaan liepen, is verholpen.

Dat meldt Eurogamer. Blizzard bracht eerder al een statement naar buiten dat de problemen verholpen zouden zijn, maar spelers liepen daarna nog steeds tegen het probleem aan. Inmiddels is het euvel helemaal verholpen, zo vernam Eurogamer. 

Een hoop PlayStation-spelers stuitten de afgelopen tijd op een errorbericht als ze Diablo 4 wilden opstarten. Ze zouden geen geldige licentie hebben om de game te spelen. Daardoor was het spel in zijn geheel onspeelbaar. Blizzard liet al gauw weten te werken aan een oplossing. 

Blizzard laat wel weten dat er nog steeds spelers zijn die moeite hebben met inloggen op alle platformen. "We zien de login/serverproblemen" schrijft community development director Adam Fletcher op Twitter. "Het team werkt eraan. We zien al verbeteringen maar het team werkt 's nachts door om de problemen te verhelpen."

Diablo 4 is sinds vandaag uit op PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S, Xbox en pc. Spelers die vooraf een van de duurdere versies van het spel hadden besteld, konden de game sinds afgelopen vrijdag al spelen. 

Diablo 4

Diablo 4 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou