PlayStation Portal-streaminghandheld vanaf 15 november verkrijgbaar

PlayStation Portal-streaminghandheld vanaf 15 november verkrijgbaar

Apparaat kan nu gereserveerd worden via PlayStation Direct-winkel

PlayStation Portal, de handheld waarmee via wifi PlayStation 5-games gestreamd kunnen worden, komt op 15 november uit.

Dat heeft Sony aangekondigd. Mensen in Nederland en België, alsmede in diverse andere landen, kunnen nu het apparaat reserveren via PlayStations eigen digitale winkel.

Vorige week kondigde Sony aan dat de PlayStation Portal - voorheen bekend als Project Q - 219,99 euro gaat kosten. Het idee achter het apparaat is dat mensen toch hun PS5-games kunnen spelen als de televisie in huis bijvoorbeeld in gebruik is, of wanneer men op vakantie is.

Voorwaarde is wel dat beide apparaten op goed functionerende wifi aangesloten zitten en de games die men wil spelen op de PS5 geïnstalleerd staan. PS VR2-games en spellen die via de cloudservice van PlayStation Plus Premium worden gestreamd, worden niet ondersteund.

Watch on YouTube
Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Ben erg benieuwd hoe dit apparaat het gaat doen gezien de beperkte usecase.

0

De prijs is wel erg hoog voor wat je ermee kan. Je moet goeie WiFi hebben, 95% van de draadloze koptelefoons en oordopjes werken niet omdat er geen Bluetooth op zit, het ding is best groot op basis van de foto's. Voor die prijs zou ik liever een Switch Lite kopen en dan houd ik nog een klein beetje geld over. Ik denk dat ze beter die adaptive triggers en haptics eruit hadden moeten laten om de kosten te drukken en richting de 150 - 170 euro moeten gaan zitten.

0
test

Ik maak mij meer zorgen over de onvermijdelijke backlash die gaat komen omdat mensen dat ding gaan kopen zonder te beseffen dat ze een ps5 nodig hebben. Arme kinderen haha.

-1

Aanbevolen voor jou