PlayStation Plus-leden krijgen een gratis Fifa 22 Ultimate Team-pakket

PlayStation Plus-leden krijgen een gratis Fifa 22 Ultimate Team-pakket

Electronic Arts heeft een exclusief Ultimate Team-pakket beschikbaar gesteld voor abonnees van PlayStation Plus.

Abonnees van PlayStation Plus kunnen de hele maand mei Fifa 22 claimen voor PlayStation 4 of PlayStation 5, en als bonus geeft EA een gratis Fifa Ultimate Team-pakket erbij. Het PS Plus FUT Pack bestaat uit elf spelers met een minimale rating van 82. Ook zitten er zogenaamde Icon Moments Loan Player Picks bij, waarmee spelers vijf iconische en historische voetbalspelers kunnen bemachtigen om gedurende vijf wedstrijden in te zetten.

Spelers kunnen het PS Plus FUT Pack claimen door de volgende stappen te doorlopen, mits ze dus een lopend PlayStation Plus-abonnement hebben. 1) Ga naar de PlayStation Store. 2) Zoek via de zoekbalk naar FIFA 22. 3) Ga naar ‘add ons’. 4) Claim het PS Plus FUT Pack. 5) Log in op Fifa 22 Ultimate Team en open daar het pakket.

De Community Team of the Season- en Eredivisie Team of the Season-kaarten zijn net vrijgegeven, dus die kun spelers ook bemachtigen als ze de pakketten nu openen. Het lijkt er niet op dat Xbox- of pc-gebruikers ook een gratis FUT-pakket kunnen verwachten. 

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Met nadruk op minimaal 82. Alles was 82 op 1 speler na bij mij en dan had je de Icon nog. Achjaa alles was toch gratis en na een paar potjes gespeeld te hebben ben ik blij dat ik hier geen geld voor heb uitgegeven.

0
test

Wel netjes dat dit er bij komt ! Anders zit je met die lage b spelers dus beter iets dan niets.

0
test

@R.J Netjes inderdaad dat ze een voorzet geven voor, vooral jonge gamers, om even flink verslaafd te worden aan deze pay-to-win troep.

0
test

@The_Stifmeister Mwah potje fifa is altijd leuk daarnaast hoef je die pakjes natuurlijk niet te kopen.

0

Aanbevolen voor jou