PlayStation Plus Essential-games van oktober te claimen

PlayStation Plus Essential-games van oktober te claimen

Sla je slag!

De PlayStation Plus Essential-games van de maand oktober zijn vanaf nu te claimen voor abonnees van de service.

Tot en met 6 november kunnen spelers The Callisto Protocol, Farming Simulator 22 en Weird West zonder extra kosten toevoegen aan hun bibliotheek. Alle drie de games zijn zowel op PlayStation 5 als PlayStation 4 beschikbaar.

The Callisto Protocol is een horrorgame van Glen Schofield. Hij werkte eerder onder andere aan Dead Space. De game doet dan ook heel erg aan de EA-klassieker denken. Redacteur Tom Kerkhof gaf The Callisto Protocol een 6,5 op Gamer.nl. "The Callisto Protocol is een degelijke spirituele opvolger van Dead Space die wel erg netjes binnen de lijntjes kleurt. Aan de intense actie of visuele pracht en praal zal het niet liggen, maar het gebrek aan originaliteit in zowel verhaal als gameplay is wel erg opzichtig.", concludeert hij in zijn recensie.

In Farming Simulator kunnen spelers zich onderdompelen in het boeren leven en Weird West is een actie-rpg, uitgegeven door Devolver Digital.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Callisto Protocol heeft misschien niet een superhoog cijfer gekregen maar ik vond hem zeker wel de moeite waard. Zeker meenemen dus.

0

Helemaal mee eens, vond het best een aardige game. :)

1
test

Ben er gisteren mee begonnen even level 1 gedaan en wat een mooi spel en vind hem tot nu toe heel vermakelijk.

-1
test

Simpelweg zijn veel keuzes in het spel zwaar achterhaald. Als je te maken hebt met aankomende concurrentie van Dead Space Remake en Resident Evil 4 Remake, die beide al genoeg previews hadden, is Callisto Protocool niet meer dan een zes. Al ga ik het nu wel binnenkort proberen, denk ik. Kocht hem niet om bovengenoemde redenen, in de Survival-Horror community kwam dit spel zeer teleurstellend aan. + Zat ik toen in een ongelukkige/drukke periode met mijn vader die toen beide benen had gebroken.

1
test

Wat vervelend hoop dat je vader helemaal hersteld is, ik heb zelf oudnacht 2007/2008 me rechter been op 3 plaatsen gebroken en helemaal me enkel verbrijzeld, dit duurde 4 jaar om te herstellen en nog last van. Maar ik had toen ook reviews gezien van cp en dacht ik skip hem wel maar nu via ps plus vermaak ik me er prima mee ben nu pas in level 2 maar goed tot nu to zeker geen 6 voor mij

-1

Aanbevolen voor jou