PlayStation Plus Essential-games van oktober onthuld

PlayStation Plus Essential-games van oktober onthuld

Met o.a. The Callisto Protocol en Weird West

Sony heeft de PlayStation Plus Essential-games van oktober bekendgemaakt.

Dat deed het bedrijf via PlayStation Blog. Zoals gebruikelijk kunnen alle PlayStation Plus-leden - ongeacht welk niveau - weer drie PlayStation-games claimen. Dat kan ditmaal tussen 3 oktober en 6 november.

Zo kan men aan de slag met horrorgame The Callisto Protocol voor PS5 en PS4. De game wordt vaak vergeleken met Dead Space - ook niet gek, aangezien de bedenker van die reeks ook aan dit spel werkte. Verder kunnen Farming Simulator 22 (PS5, PS4) en Weird West (PS5, PS4) geclaimd worden.

Tot en met 2 oktober kunnen PS Plus-leden nog de spellen Saints Row, Black Desert en Generation Zero claimen.

PlayStation Plus
Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Calisto protocol wel zin in, maar denk dat ik volgende maand te druk ben met spiderman

1
test

Ze durven wel bij Sony. Je geeft in 2 maanden 2 van de grootste flops van de afgelopen tijd als PS Plus game. Eerst Saints Row en nu The Callisto Protocol. Nu moet ik zeggen dat ik naar die laatste wel benieuwd ben, maar kan me voorstellen dat ze dit toch wel op veel kritiek komt te staan.

-6

Naast het flink verhogen van je abonnementen, waar ik zou verwachten dat ze daar ook betere games tegenover zetten. 🤷

[Reactie gewijzigd door Bart81 op 28 september 2023 - 14:49]

-5

Deze gebruiker is verwijderd

3
test

Maat van me had cp en die zei dat het een hele vette game was. Ik kijk hier wel naar uit saints row heb ik wel geclaimd maar denk niet dat ik die ga spelen.

0

Het zijn in mijn mening geen boeiende games deze maand (Callisto Protocol is behoorlijk geflopt) en ik denk dat iedereen ook wel iets meer verwacht sinds je nu €72,- per jaar mag lappen om online op je PS5 te kunnen gamen.

[Reactie gewijzigd door Bart81 op 28 september 2023 - 16:53]

-2

Deze gebruiker is verwijderd

0

Saint Row is niet mijn game dus daar kan ik niet over oordelen maar Callisto Protocol vond ik zeker wel vermakelijk en is zeker de moeite waard. Voor mij is deze service niet boeiend zolang er geen day one first party exclusives op komen.

[Reactie gewijzigd door op 29 september 2023 - 06:43]

0

Deze gebruiker is verwijderd

0

Ik ben een gamer en geen zakenman. Ik neem een dienst af als consument en voor mij is dat het waard als er zoveel mogelijk goeie games op staan. Of die dienst het voor de aanbieder van die dienst financieel genoeg opbrengt is voor mij als consument niet relevant en totaal geen factor in de keuze om wel of niet een abonnement te nemen. Day one first party exclusives wel. en of een Starfield het wel of niet beter had gedaan interesseert me ook geen reet. Ik kan die game vanaf de eerste dag spelen, dat vind ik relevant. Dat is op dit moment voor mij het belangrijkste verschil tussen die twee services, ieder maakt zijn eigen keuze en dat is prima. Maar ik ga niet mijn keuze laten bepalen of games op die services het wel of niet beter hadden kunnen doen als ze er niet day one op hadden gestaan of dat die service lekker loopt. Of koop jij ook alleen de pindakaas van Calve omdat Unilever het zo lekker doet? Ik koop gewoon de lekkerste pindakaas. En over Starfield, de enige kritiek die ik hoor is van mensen die de game niet gespeeld hebben. Ik heb me in tijden niet zo met een game vermaakt, er is gigantisch veel te doen. Wat interesseert mij die hele hype nou dat zegt toch geen reet over hoe goed een game is. Het komt op mij vooral over om zeuren om te zeuren. Valt me vooral erg op dat er hier mensen zijn die zich heel druk maken om Starfield die de game nooit gespeeld hebben of gaan spelen. Ze praten er na een maand nog steeds over. De meest vreemde hype ooit, zeiken over een game die je nooit op zal starten. Praat over een game die je wel gespeeld hebt of gaat spelen. Dan praat je tenminste nog op basis van je eigen mening en ervaring in plaats van wat andere mensen ervan vinden die misschien ook de game niet eens gespeeld hebben. Eet die fucking lekkere pindakaas in plaats van blijven zeuren over spruitjes die je niet te vreten vindt en dus nooit koopt

[Reactie gewijzigd door op 30 september 2023 - 08:29]

0

Aanbevolen voor jou