PlayStation Plus Essential-games van februari bekend

PlayStation Plus Essential-games van februari bekend

Met Foamstars, Steelrising en Rollerdrome

Sony heeft bekendgemaakt welke spellen PlayStation Plus-leden in februari kunnen claimen.

De titels werden aangekondigd via PlayStation Blog. Zoals eerder bekend werd gemaakt is Foamstars, de nieuwe multiplayershooter van Square Enix voor PS5 en PS4, er een van. Daarnaast zullen Steelrising en Rollerdrome beschikbaar worden gesteld.

De drie games kunnen van 6 februari tot en met 4 maart geclaimd worden en zijn onderdeel van de laagste tier van PlayStation Plus, genaamd Essential. Dat betekent dat alle leden van de dienst - ongeacht de tier - de spellen kunnen claimen.

Tot en met 5 februari kunnen leden nog de games A Plague Tale: Requiem, Evil West en Nobody Saves the World claimen.

PlayStation Plus
Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Wat een TROEP.

0
test

Nee joh, rare opmerking weer. Steelrising en Rollerdome zijn beide hele vette games om te spelen (foamstars ben ik niet bekend mee, dus daar kan ik geen uitspraak over doen). Wie ook maar een beetje interesse in het genre heeft zal snel vermaakt worden door die twee games in ieder geval!

0
test

Je hebt gelijk, dat was wat kort door de bocht. Ik ken geen van de games dus misschien moet ik wat minder hard oordelen maar als ik er, voor mij althans, alleen maar vrij onbekende games tussen zie staan dan word ik niet heel enthousiast.

0
test

Respect voor het inzien! Zou zeggen, probeer de games eens. Ik dacht hetzelfde als jij toen de games werden aangekondigd, maar bleken toch hele vette games te zijn (geen 10/10 maar gewoon leuke 7/10 games).

0

foamstars is volgens mij 1 van de 15 live service games ik zag wat gameplay op de state of play en naar mijn mening (volgens vele nogal zuur bevonden) vond ik de game niet veel soaps (soeps)

0
test

Is een wamnabe Splatoon game, toch?

0

Aanbevolen voor jou